80+ sertifikalı PSU almazsam ne olur?

Tunahanaltn

Hectopat
Ben şu an 500W normal PSU kullanıyorum ve 80+ sertifikalı bir PSU almaya karar verdim ama babam almama izin vermiyor. Alalım ama ne gerek var diyor, gereksiz yere para harcayacağız diyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Verimlilik önemli elbet ama zaten bilgisayar ne kadar elektrik harcıyor ki ? Zaten en kralıyla en kötüsü arasında %15 civarı değişiyor verimlilik. Mining sistem ise düşünülebilir ancak. Ek olarak kaliteli markaysa kaliteli bileşenlerle üretilmiş demektir ve kolay kolay elektrik gidip gelmesinde vs zarar görmez ama bunun için akım korumalı priz de alabilirsin.

80+ almazsanız, üzerinde yazan gücü verebileceğinin garantisi olmaz, dengesiz güç sağlayabilir, ayrıca bir nevi C4 kurmuş olursunuz sisteme.
Biraz abartmışsınız.İşyerinde kullandığımız 2 pc nin birinde tx 450 watt digerinde everest marka psu var ve yaklaşık 4-5 yıldır sabah 8,30 dan akşam 19,00 kadar açıklar.Bugüne kadar da hiç sorun çıkarmadılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı