KabloNet Netmaster 25mbps 60 TL şuan ne kadar bilmiyorum biz hala 60 TL ödüyoruz aylık ona bir bakın derim kesilme durumu felan hiç olmadı.Eve internet alacağız. Bu yüzden sizlerden önerilerinizi bekliyorum. 80TL altı olursa sevinirim. Vodafone düşünüyoruz şu anlık.
Eve internet alacağız. Bu yüzden sizlerden önerilerinizi bekliyorum. 80TL altı olursa sevinirim. Vodafone düşünüyoruz şu anlık.
KabloNetin altyapısı yok. Millenicom da iyi diyorlar , doğru mudur?KabloNet Netmaster 25mbps 60 TL şuan ne kadar bilmiyorum biz hala 60 TL ödüyoruz aylık ona bir bakın derim kesilme durumu felan hiç olmadı.
Altyapı yok derken nasıl illaki vardır. Normal bir kutu varda binada yeterli diye biliyorum. zaten 80 TL ye 100mb download veren net yok 25-35 arası veren bir altyapı olması lazımKabloNetin altyapısı yok. Millenicom da iyi diyorlar , doğru mudur?
Altyapı yok derken nasıl illaki vardır. Normal bir kutu varda binada yeterli diye biliyorum. Zaten 80 TL'ye 100 MB download veren net yok 25-35 arası veren bir altyapı olması lazım.
Anladım. Turknet altyapı varsa ona bakabilirsiniz. Millenicom hakkında bir fikrim yok deneyimlemedim daha önce.Kablonet kendi altyapısını kullanıyor ve bizim ev biraz eski. Sorguladığımda altyapı yoktu. 3-4 sokak ilerimizde var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.