800.000 TL araç önerisi

SyrseOne

Kilopat
Merhaba 800 bin TL civarına araçları araştırıyorum ama neyin mantıklı olup olmadığına karar veremiyorum. Astra J düşündüm ama etrafımda çok kişi önermedi. Astra J'den sonra hangi aracın mantıklı olup olmadığına pek karar veremedim. Otomatik bir araç arıyorum genel olarak şehir içi ve maksimum 150-200 km olacak şekilde çevre illere geziye gidiyorum bazen uzun yollar oluyor. Bu şartlarda kullanırken üzmeyecek uzun süre binebileceğim bir araç arıyorum. Yardımlarınızı rica ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar eğer çok çok yüksek hız istemiyorum yakıtı iyi olsun sorunsuz olsun diyorsanız toyota corollaya yöneleceksiniz. Orta performanslı üzmez.

Merhabalar eğer çok çok yüksek hız istemiyorum yakıtı iyi olsun sorunsuz olsun diyorsanız toyota corollaya yöneleceksiniz. Orta performanslı üzmez.
Biraz performans istiyorum hocam bir önceki arabamdan iyi olsun istiyorum en azından

Hocam bence o fiyata 10-11 model temiz bulabilirseniz VW polo alabilirsinix
Teşekkür ederim bakacağım

O fiyatlarda Corolla, Corsa, Astra seçenekleri var. Ek olarak Seat'lara da bakabilirsiniz. Bir tanıdığım uzun süredir leon kullanıyor memnun.

Hocam Corolla al cok sorunsuz. Performans acısından nasıl performans ıstedıgınze baglı olarak ıyı araba. Ama elınızden geldıkce bos paketlerını almamaya calısın.
Ara hızlanması iyi bir araç istiyorum hocam.

Hocam genelde az trameri olan veya biraz km yüksek olan 2016-2017 bulursunuz diye tahmin ediyorum. Yine de sizin tercihiniz tabii.
Teşekkürler hocam

neredeyse 5 yıldır astra j 1.4t kullanıyorum. Aldığımdan beri sadece lastik sensör arızası yasadım oda kopuyor -- yazıyor bir lastik degeri 3 4 dk sonra tekrar okuyor. onun harici bakımdan bakıma gidiyorum servise.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı