8000 TL Intel ve AMD sistem toplama

İncehesap.com güvenilir mi?
Oradan kasa almayı düşünüyorum da.
Ekran kartında bekleyin derim şu an fiyatları çok pahalı en pahalı parçayı mutlaka ucuza almanız lazım yoksa o fiyatı haketmiyor şu an. Sanırım Asus indirimleri bittiğinden fiyatları yükseğe çekilmiş.
Ek olarak illa incehesap' tan mı toplanmalı çünkü o fiyata kasa ve güç kaynağı daha iyi önerebilirler. O güç kaynağı pek tavsiye edilmiyordu forumda gördüğüm kadarıyla.
@Oreki arkadaşımız görürse belki yardımcı olabilir.

Seçtiğiniz kasa oldukça estetik ve kaliteli ama ben hava sirkülasyonu açısından önü daha ferah bir kasa seçmenizi öneririm. Zira blower fanlı ekran kartları zaten biraz sıcak çalışıyorlar.
Önerim: Cooler Master MasterBox MB511 Midi-Tower Black computer case MCB-B511D-KANN-S01 - Nanokatalog
Sinerji'den olsun derseniz alternatifler:
(Sadece mATX anakart desteği var: CoolerMaster MasterCase Pro 3 USB 3.0 mATX Mini Tower Kasa)
Dark N10 PRO Mavi Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Aerocool Aero 800 Black Edition Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa

O güç kaynağında sadece bir adet 6+2 pin güç girişi var, seçtiğiniz ekran kartı ise 8 ve 6 pin olmak üzere iki kablo istiyor.
Önerim: Aerocool 650W KCAS Serisi 80+ Gold Güç Kaynağı

Tek modül RAM almayın. Çift kanal her zaman daha iyidir.
Önerim: XPG 16GB(2x8) Gammix D10 Kırmızı 3000mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U3000W8G16-DR10)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 kanal RAM kullanmanın avantajı bu kadar yüksek mi ya? Teşekkürler hocam valla bilmiyordum.

Ekran kartında bekleyin derim şu an fiyatları çok pahalı en pahalı parçayı mutlaka ucuza almanız lazım yoksa o fiyatı haketmiyor şu an. Sanırım Asus indirimleri bittiğinden fiyatları yükseğe çekilmiş.
Ek olarak illa incehesap' tan mı toplanmalı çünkü o fiyata kasa ve güç kaynağı daha iyi önerebilirler. O güç kaynağı pek tavsiye edilmiyordu forumda gördüğüm kadarıyla.
@Oreki arkadaşımız görürse belki yardımcı olabilir.
Güç kaynağını neden tavsiye etmiyorlar.

Gamepower bronze 650 80 psu alıyorum,değiştirdim.

Kasayı alınca bunu alıcam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı