8000 TL Intel ve AMD sistem toplama

İnce hesap mail attın sordum onlar bunu önerdi
Bu marka temelini sağlam atmış bir marka değil henüz piyasaya yeni girdi ucuz olmasından dolayı öneriliyor fakat güç kaynağı önemli bir parçadır arıza gibi durumlarda duyduğum kadarıyla klavyelerinde özellikle kullanıcı hatası deyip sürekli gönderildiğini duydum umarım öyle bir sorun yoktur.

Aynı sistemi ayıp güç kaynağı koymayayım öneri alayim
İşte güç kaynağı için öneri açarsanız daha iyi olur çünkü konuyu ilk defa görenler henüz son mesaja kadar okumadığından olayın ne olduğunu bilmiyor o yüzden bütçe belirtip bir konu açılabilir ek olarak bu konuyu da gösterebilirsiniz ben tavsiye verdim ama çok net bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşların da tavsiyesiyle daha iyi sonuçlar alırsınız.

İşte güç kaynağı için öneri açarsanız daha iyi olur çünkü konuyu ilk defa görenler henüz son mesaja kadar okumadığından olayın ne olduğunu bilmiyor o yüzden bütçe belirtip bir konu açılabilir ek olarak bu konuyu da gösterebilirsiniz ben tavsiye verdim ama çok net bilmiyorum o yüzden diğer arkadaşların da tavsiyesiyle daha iyi sonuçlar alırsınız.
Dediğiniz gibi yapıcam yeni konu açıp bu konuyu da göstericem

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı