80000 TL iş istasyonu toplamak

Daha fazla  
Meslek
Organizasyon sorunlusu
Özel bir şirkette çalışıyorum. Şirket turnike geçiş sistemleri ile ilgili Türkiye'de çokça kullanılan bazı bölgelerde iş yapmakta. Hatta çoğunuz bile bu şirketin belli başlı alanlarındaki hizmetlerden yaralanıyorsunuz. Örneğin maçlar tiyatro konser vb gibi. İş istasyonu alacaklarmış. Nasıl oluyor bilmiyorum. Ne için toplanacak dediğimde müdür bilmiyorum dedi. Sadece kasanın asla kapanmicağını söyledi ve aşırı sağlam bir şey olmasını söyledi. Sen biliyorsan araştırsana dedi soluğu burada aldım. YouTube'a baktım fakat anlamadım yok yani. Yardımcı olursanız sevinirim. Önemli noktaları nedir? Veya Recep Baltaş ya da Ali Güngör atıyorum YouTube'da topladığı sistemler belli bir kurumsal yere gidecek sistemler mi onlar bu konularda yardımcı oluyor mu? Şimdiden teşekkürler. Konuyu saptırıp koca şirketin yazılımcısı bilgisayarcısı yok mu diyecek arkadaşlar için söyleyeyim donanım anlamında şirkettekiler ben de dahil standart birisi ne biliyorsa iki tık üstünü biliyoruz bizim işimiz aktif olarak sahada destek vermek oturup bütün gün PC parçalarını araştırıp "daha sonra bilgisayar toplarız lazım olur" diye şirkette tutulan bir eleman yok.

Bu forumda GT730 GTA 5 Kaldırır mı gibi sorulara cevap veriliyor bence bu forumdan size 80 bin liralık bir iş istasyonu tavsiye edebilecek birisi çıkmaz çıkarsada tamamen ezbere olur. Bu işlerle uğraşan firmaların birinden profesyonel yardım almalısınız. Bilgisayarın ne için kullanılacağı da çok çok önemli müdürünüz önce ne için kullanılacağına karar vermeli.

Aslında dediğiniz yapılacak zaten fakat şu an virüsten dolayı çalışan insan yok bizde. Ayriyeten bu dediğiniz şirketlerde de çalışan bir insan yok. Daha doğrusu bize yardımcı olacak departmanda kimseler çalışmıyor. Şu an sadece hani bir fikir toplayalım diye bir muhabbet olmuş toplantı da şirket çalışanlarının fikirlerini dinlemeyi seviyor. Her kafadan bir ses çıksa kardır gözüyle bakıyor.

Nasıl bir şey istediğinizi bilmemeniz çok ilginç, insanlar müneccim değil.
Yazdığınızın karşılığı, bir bilgisayar olacak, hiç kapanmayacak.
Bunun için jeneratör almanız lazım. Bilgisayar ne amaçla kullanılacak, tek bilgisayar mı olacak? Hiç bir bilgi yok.
Al 1K'lık bilgisayar tak 70000 liralık jeneratör o zaman ne diyelim.

Müdür bile bilmiyor, Technopat kullanıcıları nereden bilsin o bilgisayarın ne için toplanacağını?
Müdür bilmiyor, çalışanlar bilmiyor. Bu nasıl emir-komuta .

Müdür bilmiyor, çalışanlar bilmiyor. Bu nasıl emir-komuta .

Tamam güçlü olacak da biraderim neye göre işlem sağlayacak o makine?
Makinede ne çalışacak, hangi servisler kullanılacak? Hangi ortamda çalıştırılacak?
Müneccim vardır umarım Sosyal'de.
Konu sahibi yanlış anlamasın, müdür'e diyorum.

Müdür bile bilmiyor, Technopat kullanıcıları nereden bilsin o bilgisayarın ne için toplanacağını?

Müdür saha operasyonları müdürü çünkü. Ayrıca şu an anlaşmalı şirketlerimiz virüsten dolayı kapanmasaydı senin gibi sivrizekalı arkadaşlara değil alanında Türkiye'nin en iyisi olan bir şirketten yardım alınacaktı. Fakat bu şirketle olan anlaşma sekteye uğradığı için şu anda alınamıyor. Sistemin bağlı olduğu içinde belli bir datayı barındıran bir serverlar için özel bir program yapılacak ve buradan lokasyonlarda kullanılan hizmetler için arıza veya sekteye uğraması durumunda tespit edip müdahale etme gibi işler için kullanılacak. Ayrıca tek bir kasa olmasına da gerek yok.

Komple açıkladım müdürde de suç yok her zaman olduğu gibi bir bilgi kopukluğu var maalesef. Ben alıştığım için sizden de onu bekledim. Kusura bakmayasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…