Daha fazla
- Meslek
- Organizasyon sorunlusu
Özel bir şirkette çalışıyorum. Şirket turnike geçiş sistemleri ile ilgili Türkiye'de çokça kullanılan bazı bölgelerde iş yapmakta. Hatta çoğunuz bile bu şirketin belli başlı alanlarındaki hizmetlerden yaralanıyorsunuz. Örneğin maçlar tiyatro konser vb gibi. İş istasyonu alacaklarmış. Nasıl oluyor bilmiyorum. Ne için toplanacak dediğimde müdür bilmiyorum dedi. Sadece kasanın asla kapanmicağını söyledi ve aşırı sağlam bir şey olmasını söyledi. Sen biliyorsan araştırsana dedi soluğu burada aldım. YouTube'a baktım fakat anlamadım yok yani. Yardımcı olursanız sevinirim. Önemli noktaları nedir? Veya Recep Baltaş ya da Ali Güngör atıyorum YouTube'da topladığı sistemler belli bir kurumsal yere gidecek sistemler mi onlar bu konularda yardımcı oluyor mu? Şimdiden teşekkürler. Konuyu saptırıp koca şirketin yazılımcısı bilgisayarcısı yok mu diyecek arkadaşlar için söyleyeyim donanım anlamında şirkettekiler ben de dahil standart birisi ne biliyorsa iki tık üstünü biliyoruz bizim işimiz aktif olarak sahada destek vermek oturup bütün gün PC parçalarını araştırıp "daha sonra bilgisayar toplarız lazım olur" diye şirkette tutulan bir eleman yok.