80000 TL iş istasyonu toplamak

Ayrıca şu an anlaşmalı şirketlerimiz virüsten dolayı kapanmasaydı senin gibi sivrizekalı arkadaşlara değil alanında Türkiye'nin en iyisi olan bir şirketten yardım alınacaktı.

Şimdi bu yanıt bana mı diğer arkadaşa mı?

Alanında Türkiye'nin en iyisi olan şirkette hiç Home Office çalışan yok sanırım. Türkiye'nin en iyisi bir de, bravo.

Tamam güçlü olacak da biraderim neye göre işlem sağlayacak o makine?
Makinede ne çalışacak, hangi servisler kullanılacak? Hangi ortamda çalıştırılacak?
Müneccim vardır umarım Sosyal'de.
Konu sahibi yanlış anlamasın, müdür'e diyorum.

Ayriyetten üretilen veya yapım aşamasında olan programların testi, stabiletisini test etmek gibi işler için de kullanılacak. Şuan kullanılan program içerisinde milyonların bilgisini içeriyor mesela.
Şimdi bu yanıt bana mı diğer arkadaşa mı?

Alanında Türkiye'nin en iyisi olan şirkette hiç Home Office çalışan yok sanırım. Türkiye'nin en iyisi bir de, bravo.

Dostum o dediğin işler öyle basit olmuyor. Anlaşmada ne madde yazıyor ise o uygulanır. Eğer sadece saha desteğiyse saha desteği verir. Virüs çıktı diye koca şirket kalkıp sana destek vermez. Anlaşmanda bu yoksa sana kimse oturup evinden destek vermez.

İş istasyonu alacaklarmış. Nasıl oluyor bilmiyorum. Ne için toplanacak dediğimde müdür bilmiyorum dedi. Sadece kasanın asla kapanmicağını söyledi ve aşırı sağlam bir şey olmasını söyledi.

Google üzerinden ufak çaplı bir araştırma yaptım az önce. Google'da "İş istasyonu" olarak arattığım da bir çok site önüme geldi. Sistemlere baktım gerçekten çok yüksek fiyatlar mevcut. Oradaki insanlar ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Burada yanlış bir bilgi size çok farklı sıkıntılar doğurabilir. O yüzden en sağlıklısı o şekil de olur diye düşünüyorum. Burada belki gerçekten bu işlerle ilgilenenler olabilir ancak bu saatler de burada olduklarını pek sanmıyorum. Yarın eğer müsait olursanız öğlene doğru konunuzu öne çıkararak bilgili bir çok kişinin görmesini sağlayabilirsiniz.

Şirketin ıt elemanı yok mu da müdür sen anlıyorsan bak diyor?

8 Farklı it elemanı var. 4 tanesi uzman. 1 tanesi stajyer. Şirkette sadece ben aranmadım. Bana sorulmadı. Onlara da soruldu. Ben burada bilgi edinmek istedim çünkü bir bilgim yok. Koca şirket bir tane iş istasyonu için bana kalmadı tabii ki de. Ayriyeten merak ettiğim için de açtım konuyu. Belki de şu an kararlaştırmış bile olabilirler.
Şirketin ihtiyaçları için kullanılacak bir makinenin şirket içerisinde yetkisi olan ve işlerin nasıl işlediğini bilen birileri tarafından seçilmesi daha doğru olacaktır.

Şirketin ıt elemanı yok mu da müdür sen anlıyorsan bak diyor?

Arkadaşlar tekrar yazıyorum aranan bir tek ben değilim ben organizasyon sorumlusu olduğum için bilgim dahilinde olsun diye ben de arandım. Şu an halletmiş dahi olabilirler. Konuyu merak ettiğim için de açtım. Zaten oturup burada saçma sapan sorular sormak yerine öneri dahi verseydiniz yüzde bir milyon ihtimalle beni dinlemiceklerdi. Bu gibi sorulara yer vermemek için bana sorulmuş benden bekleniyor gibi gösterdim fakat yanlış düşünmüşüm bu konuda arkadaşın dediği gibi GTA 5 konusu açsaydım keşke yorum yapmanıza da gerek yok daha. Saygılar.
Google üzerinden ufak çaplı bir araştırma yaptım az önce. Google'da "İş istasyonu" olarak arattığım da bir çok site önüme geldi. Sistemlere baktım gerçekten çok yüksek fiyatlar mevcut. Oradaki insanlar ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Burada yanlış bir bilgi size çok farklı sıkıntılar doğurabilir. O yüzden en sağlıklısı o şekil de olur diye düşünüyorum. Burada belki gerçekten bu işlerle ilgilenenler olabilir ancak bu saatler de burada olduklarını pek sanmıyorum. Yarın eğer müsait olursanız öğlene doğru konunuzu öne çıkararak bilgili bir çok kişinin görmesini sağlayabilirsiniz.

Yapıcı yorumunuz için teşekkürler.

Tamam da bilgisayar var bilgisayar var. Sadece fiyat ile bilgisayar toplanmaz. Özellikle bu bilgisayar iş ihtiyaçları içinse.

Üzerinde Web site mi çalışacak, Ağır simülasyonlar mı yürütülecek yoksa grafik tasarım ve modelleme vs mi yapılacak. Bu saydığım işler için bile dizilebilecek bilgisayarlar arasında dağlar kadar fark var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı