Çözüldü 82-83 derece ekran kartına zarar verir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Zarar vermez. Normalin bir tik uzerinde bir sicaklik ama buyuk ihtimalle macun ya da temizlikle alakali.
Temizliği yapıldı, hâlâ sıcaklıklar aynı. Kasanın boyutu aşırı küçük hocam, 1.25 karış falan sanırım ondan dolayı. Kasa değiştirecektim ama anakart özel bir formatta olduğundan dolayı diğer kasalara takılamıyormuş, bir masraf daha çıkmış oldu. Kısa süre içinde sistem değiştireceğim için kasanın yan kapağını açtım ve öyle kullanmaya karar verdim. Teşekkür ederim.

90 derece ve üzerine çıkmadığı sürece endişe etmeyin. Oyundan oyuna göre de değişiklik gösterir sıcaklık.

@pisuscosplay Onu kim demiş? AMD 110 dereceyi kabul ediyor hotspot değerlerinde. Hem zaten önemli olan asıl sıcaklıktır.

AMD, 110'u kabul ediyor diye 110 dereceye çıkması mı gerekiyor? Her zaman hata payı olduğu kabul ederek hareket etmek gerekir. Ayrıca Hot Spot derecesi diye bir gerçek varken es geçmek saçmalıktan ibaret. Normal sıcaklık gibi Hot Spot derecesi de önemlidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı