Zarar vermez. Normalin bir tik uzerinde bir sicaklik ama buyuk ihtimalle macun ya da temizlikle alakali.3 senedir böyle çalışıyor, böyle devam etsem sorun çıkarır mı?
Zarar vermez. Normalin bir tik uzerinde bir sicaklik ama buyuk ihtimalle macun ya da temizlikle alakali.3 senedir böyle çalışıyor, böyle devam etsem sorun çıkarır mı?
Temizliği yapıldı, hâlâ sıcaklıklar aynı. Kasanın boyutu aşırı küçük hocam, 1.25 karış falan sanırım ondan dolayı. Kasa değiştirecektim ama anakart özel bir formatta olduğundan dolayı diğer kasalara takılamıyormuş, bir masraf daha çıkmış oldu. Kısa süre içinde sistem değiştireceğim için kasanın yan kapağını açtım ve öyle kullanmaya karar verdim. Teşekkür ederim.Zarar vermez. Normalin bir tik uzerinde bir sicaklik ama buyuk ihtimalle macun ya da temizlikle alakali.
@pisuscosplay Onu kim demiş? AMD 110 dereceyi kabul ediyor hotspot değerlerinde. Hem zaten önemli olan asıl sıcaklıktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.