Zarar vermez. Normalin bir tik uzerinde bir sicaklik ama buyuk ihtimalle macun ya da temizlikle alakali.3 senedir böyle çalışıyor, böyle devam etsem sorun çıkarır mı?
Hot Spot zaten ana sıcaklıkta doğru orantılı dostum orada sen 100-105'i geçmediği sürece sorun yok demişsin 110 dereceyi bile AMD normal sayıyor nereye sorun oluyormuş?AMD, 110'u kabul ediyor diye 110 dereceye çıkması mı gerekiyor? Her zaman hata payı olduğu kabul ederek hareket etmek gerekir. Ayrıca Hot Spot derecesi diye bir gerçek varken es geçmek saçmalıktan ibaret. Normal sıcaklık gibi Hot Spot derecesi de önemlidir.
Hot Spot zaten ana sıcaklıkta doğru orantılı dostum orada sen 100-105'i geçmediği sürece sorun yok demişsin 110 dereceyi bile AMD normal sayıyor nereye sorun oluyormuş?
son kullanma tarihi yarın olan bir ürünü sen bugün yer misinHot Spot zaten ana sıcaklıkta doğru orantılı dostum orada sen 100-105'i geçmediği sürece sorun yok demişsin 110 dereceyi bile AMD normal sayıyor nereye sorun oluyormuş?
Benimki 106°C hot spot. Yük altında GPU 74-80 arasında, bi termal pedleri değişme vakti gelmiş gibi.Ekran kartında Hot Spot diye adlandırılan bir bölge var. Programlar ile kaç dereceye çıktığını görebilirsin. 100 - 105 dereceyi geçmedikçe bir sorun olmaz.
Ya hotspotun 105 derece olmasının bir anlamı yok bunu anlatmaya çalışıyorum hotspot ciddi değerlere çıkarsa zaten ana sıcaklıkta 90 dereceyi aşmış demektir.Evet, ana sıcaklıkla doğru orantılı ama dediğimi anlamıyorsun. AMD 110 dereceyi normal sayıyor olabilir ancak herhangi bir sorun/sıkıntı yaşanmaması için 5 derece eksik söyledim. Fazla olmasına gerek yok ne kadar az ise o kadar iyidir, değil mi?
Ne alakası var?son kullanma tarihi yarın olan bir ürünü sen bugün yer misin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.