8400 TL'ye RTX 2070 Super sistem alınır mı?

Önerilerin için teşekkür ederim hocam Power Boost markasından uzak duruyorum o zaman. Corsair marka olan kasanın ön panelini sökünce içine çok toz girmez mi? Ön paneli duracak şekilde kullansam çok mu ısınır ekran kartı?

Ventus modeli zaten giriş seviyesi ısınan bir model (gp olanlar normaline göre daha az ısınsa bile)
O yüzden ön paneli her şeye rağmen sökmenizi tavsiye ederim.

Ventus modeli zaten giriş seviyesi ısınan bir model (gp olanlar normaline göre daha az ısınsa bile)
O yüzden ön paneli her şeye rağmen sökmenizi tavsiye ederim.
Hocam düşünüp karar verdim bir üst model ekran kartı için geri kalan sistemin ısınmasını istemem.
Şöyle bir hazır bilgisayarı da düzenledim sizce nasıldır benim hoşuma gitti açıkçası ?

Düzenlenmiş hali 8300 Türk lirası tutuyor toplam.

Dosya Ekleri

• aaaaaaa.png
    aaaaaaa.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 43
Hocam düşünüp karar verdim bir üst model ekran kartı için geri kalan sistemin ısınmasını istemem.
Şöyle bir hazır bilgisayarı da düzenledim sizce nasıldır benim hoşuma gitti açıkçası?

Hocam mantıklı düşünüyorsunuz ama bir üst model ekran kartı ile güzel bir RTX deneyimi, 2K 60FPS oyunculuk gibi şeyler yapmaya imkanınız var, ben olsam 2070 Super olan sistemi alır kasanın ön panelini sökerdim.
Ama yine de ben 10-14 FPS düşük almaya razıyım diyorsanız şu sistemi özelleştirerek alabilirsiniz (kasası daha iyi, RAM'leri RGB)

1602343000182.png

Şöyle bir hazır bilgisayarı da düzenledim sizce nasıldır benim hoşuma gitti açıkçası?

Ayrıca gelecek zamanı da düşünün, 7-8 ay yüksek sıcaklıklarda kullanıp sonra iyi bir kasa alırsınız hem de 2070 Super sizde kalır.

Hocam mantıklı düşünüyorsunuz ama bir üst model ekran kartı ile güzel bir RTX deneyimi, 2K 60FPS oyunculuk gibi şeyler yapmaya imkanınız var, ben olsam 2070 Super olan sistemi alır kasanın ön panelini sökerdim.
Ama yine de ben 10-14 FPS düşük almaya razıyım diyorsanız şu sistemi özelleştirerek alabilirsiniz (kasası daha iyi, RAM'leri RGB)

Eki Görüntüle 697558

Ayrıca gelecek zamanı da düşünün, 7-8 ay yüksek sıcaklıklarda kullanıp sonra iyi bir kasa alırsınız hem de 2070 Super sizde kalır.
Hocam yazdıklarınız, ayırdığınız vakit için teşekkür ederim. Son kararım sizin attığınız 2060 SUPER versiyonuna düşürülmüş sistemi satın alacağım çünkü 10 yıldır ısı sorunlarıyla uğraşan birisi olarak artık rahatlık istiyorum 😁.

Hocam yazdıklarınız, ayırdığınız vakit için teşekkür ederim. Son kararım sizin attığınız 2060 Super versiyonuna düşürülmüş sistemi satın alacağım çünkü 10 yıldır ısı sorunlarıyla uğraşan birisi olarak artık rahatlık istiyorum 😁.

Sizin kararınız, hayırlı olsun, bu arada Galax 2060S gamer modeli 3 RGB fana sahip, renkli bir kart kendisi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı