TürkNet'i kesinlikle önermiyorum, önerenleri dikkate almanı da önermiyorum. Diğerlerini araştırabilirsin.
Arkadaşım sen benim konumu oku. Türknet kötüdür veya değildir bilemem kullanmadım ama aldığı şikayetlerde bir hayli fazla. Fakat Millenicom'un aldığı şikayetlerde azımsanmayacak kadar fazla. Benim yaşadığıma benzer sorunları yaşayan çok fazla insan gördüm. Konu linkini aşağıya bırakıyorum.TürkNet daha kötü emin olun mesela ping değerlerim fazla idi ben mesaj attıktan 5 gün sonra bana dönüş yaptılar ve dedikleri şey bizden kaynaklı değil![]()
Reis yapma iyice kafam karışıyor.Türknet'i kesinlikle önermiyorum, önerenleri dikkate almanı da önermiyorum. Diğerlerini araştırabilirsin.
Herkes her türlü firmayla sorun yaşamış, en iyisi seç birini dene birkaç ay. Sorun yaşarsan direkt geç diğerine.Reis yapma iyice kafam karışıyor.![]()
Dediğiniz gibi teker teker deneyim en iyisi.Herkes her türlü firmayla sorun yaşamış, en iyisi seç birini dene birkaç ay. Sorun yaşarsan direkt geç diğerine.
Tavsiye ederim. 95 liraya şehir merkezinde kullandığım Türknet sonuçları kablolu, kablosuz olarak şöyle;Tavsiye edermisiniz ping değeri vs nasıl ?
Bu değerleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Biraz fazla olumsuz yorumu olsada ilk olarak Türkneti deneyeceğim.Tavsiye ederim. 95 liraya şehir merkezinde kullandığım Türknet sonuçları kablolu, kablosuz olarak şöyle;
Eki Görüntüle 724081
Şuan banliyöde kullandığım kablosuz Türknet sonuçlarım;
Eki Görüntüle 724083
Online oyunlarda farkı gördüğümü söyleyebilirim. Modemi değiştirdiğimi belirteyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.