850 bin TL araba önerisi

Hocam ilan için yorum yapamam ama uzun yol için söyleyeceklerim şunlar.Yalıtım kötü olduğu için içerisi motor,lastik,rüzgar,yol sesleriyle dolar.Ayrıca rampa çıkarken ya da normal hızla giderken devir biraz yüksek olacaktır araç biraz bağırır rahatsız olur musunuz bilmem ama.
Yani giderken titretir mi sürekli yoksa ara sıra mı?

Bazıları tutmayan model diyor ama bilemedim 1.4'ler satılmıyor mu acaba?
Genel olarak 1.6 ve 1.3'lere göre piyasası daha yavaştır ama standart bir arabaya göre piyasası hızlıdır,çünkü tam olarak halkımızın A noktasından B noktasına giden konfor yalıtım görünüş performans önemsemeyen kesiminin favori aracıdır.Sokağa çıksan her 10 arabanın 3'ü egea zaten.

Genel olarak 1.6 ve 1.3'lere göre piyasası daha yavaştır ama standart bir arabaya göre piyasası hızlıdır,çünkü tam olarak halkımızın A noktasından B noktasına giden konfor yalıtım görünüş performans önemsemeyen kesiminin favori aracıdır.Sokağa çıksan her 10 arabanın 3'ü egea zaten.
Doğru dediğiniz sizce opel corsa'lar nasıl hatchback olanlar?

Doğru dediğiniz sizce opel corsa'lar nasıl hatchback olanlar?
1.4 egea'dan çok farklı bir performans sunmaz ve içi daha dardır.Aile kullanımına uygundur şehir içinde üzmez.Ama sizin km gibi filtrelemelerinize bakınca daha genç yaşta bir 1.4 egea tercih ederdim.12 13 yaşında arabaya 750 800 bandında fiyatlar istiyorlar sırf km düşük diye.Araba egeadan daha eski daha küçük performansı da aynı diyebilirim.Tabi ki tercih sizin.

1.4 egea'dan çok farklı bir performans sunmaz ve içi daha dardır.Aile kullanımına uygundur şehir içinde üzmez.Ama sizin km gibi filtrelemelerinize bakınca daha genç yaşta bir 1.4 egea tercih ederdim.12 13 yaşında arabaya 750 800 bandında fiyatlar istiyorlar sırf km düşük diye.Araba egeadan daha eski daha küçük performansı da aynı diyebilirim.Tabi ki tercih sizin.
Opel corsa 1.2T'ler nasıl motor gücü falan ve egea gibi yalıtımı kötü mü?

Opel Corsa 1.2T'ler nasıl motor gücü falan ve Egea gibi yalıtımı kötü mü?

1.2 t derken 2024 kasa mı eski kasa 1.2 Twinport mu? Yeni kasa ise 50k Km'de bir triger kayışı değişiyor kronik sorunlu bir araç. Aynı bloğun kullanıldığı araçlarını geri çağırdı Peugeot. Eski kasası hakkında kronikleri hakkında bir fikrim yok performansı Egea ise aşağı yukarı aynı. Ve yalıtımı Egea gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı