850W 1000 TL altı PSU önerisi

Cooler Master V750 kullanıyorum. 8+8 16 pin cpu desteği var. Çantasında 2 Tane 8 Pin Cpu Kablosu 2 Tane 6 pin GPU 2 Tane 8 Pin GPU 3 Adet sata 3 Adette molex kablosu var. İşini görür. Aynısı V850 içinde geçerli.
İlk etapta bunu alacaktım sonra baktım bazı yerlerde full modular bazı yerlerde semi-modular fiyat çok farketmiyodu bende emin olduğumu anladım. Sizinki full modüler mi?

Sistemim için 850W 80+ Gold full modüler PSU arayışındayım. RGB olması önemli değil ve bütçem ortalama 900 TL. Şu an düşündüğüm PSU var ama fanın 13.5 cm olmasından korkuyorum. Garanti dışı bir şey olursa yedek fan bulamayabilirim.
Düşündüğüm PSU: FSP Hydro G 850 Serisi 80Plus Gold 850W Full Modüler Power Fiyatı

Seçtiğiniz Güç Kaynağı çok iyi Nanokatalog gibi sitelerden almanızı tavsiye etmiyorum. Bir problem yaşayacağınızı hiç sanmıyorum ama yine de yaşarım diyorsanız linkteki Güç Kaynağını alabilirsiniz 12cm Fanı var, Seasonic'de gayet kalitelidir.

Seçtiğiniz güç kaynağı çok iyi Nanokatalog gibi sitelerden almanızı tavsiye etmiyorum. Bir problem yaşayacağınızı hiç sanmıyorum ama yine de yaşarım diyorsanız linkteki güç kaynağını alabilirsiniz 12cm fanı var, Seasonic'de gayet kalitelidir.

Tam da ona bakıyordum :). Bu arada dediğim FSP PSU'yu almayacağım galiba çünkü anakartta işlemci için 1 tane 4+4 eps12v güç kablosu var sanırım. Üst seviye anakartlarda yetmeyecektir. Bir de dediğiniz PSU ve şunun arasında gitmekteyim şu an. Sizce hangisini alayım?

Ben yeni farkettim nanokatalogda ön sipariş yazarsa eğer anladığım kadarı ile avrupa stok yani bana belirtmişlerdi canlı destekden ama 5-7 iş günü içerisinde gelmeyeceğini söylemediler :) Daha önce CPU soğutucu aldım oda bir hafta on günde geldi ama aldırış etmemiştim oda stokta yoktu muhtemelen. Özet olarak yeni uyandım stokta olmayan ürün bunlardan alınmaz. 2 ay bekleyen bile varmış korkunç bir durum ama ben iyimser düşünerek her hafta sorgulatarak 1 ayda gelir diye düşünüyorum. Allah'tan elimde PSU var hatta bunu keyfi olarak aldım gibi birşey oldu diğer mevcut PSU'da yeterli gelmeye devam edecekti muhtemelen. Garanti olayıda biraz farklı imiş galiba onu hiç çözemedim bilindik markanın kendisi bile iletişime geçsen yardımcı oluyorlar ama neyse. Benim burdan aldığım PSU ön sipariş bana geçmiş olsun yani bekleyeceğim kafadan 1 ay diye düşünüyorum. İşlemci RAM filan alınır ama bunlardan hemen hemen hepsi stoklarında mevcut ertesi gün gelir e üstünde tepinmezsen bozulacak birşeyde değil gerçi şans işi yinede.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı