87 saatin sonunda Assassin's Creed Valhalla

Hocam eski bir bilgisayar kullanıyorum yaklaşık 10 senelik 2 GB RAM 512 MB ekran kartı sizce assains Creed tarzı hangi oyunlar önerirsiniz. (Oyun zevkinizden hoşlandığımdan size soruyorum.)

Eki Görüntüle 768390
Gizlilik oyunları sever isen eski bir oyun vardır. Çok oynadım bende zamanında. Death to Spies ismi. Oyun gerçekten çok kapsamlı. İnternetten biraz bak. Bölümleri geçmek için seni bu kadar rahat bırakan bir oyun göremezsin.
 
Öncelikle yazım spoiler içermez, bunu belirtmek isterim...
Oyun çıktığından beri belli saatlerde (1,2,3) incelemeler yayınladığımı görmüşsünüzdür. Artık kafayı mı yedim yoksa oynayacak başka bir şey mi yok anlamadım ama hayatsız gibi şu oyuna devam ediyorum... Cyberpunk 2077'nin çıkmasına da çok az bir zaman kaldı, vizelerde bitmişken oyunu %100 tamamlamaya çalışıyorum. Normalde çoktan bitmesi gerekiyordu zaten bu oyunun, sadece ana hikaye 40 saat civarı sürüyor ama ben yan görevleri ve çeşitli dünya aktivitelerini de yaptığım için %71'lik kısmı 87 saat sürdü ve devam da ediyor.

Eki Görüntüle 768265

Oyun hakkında başıma çok fazla şey geldi. Özellikle ilk 50 saatte olmayan hatalar ve buglar ile karşılaşmaya sıkça başladım. Bir ara oyuna giremez oldum ha bire çöküyordu çünkü oyun. Neyse ki son Update ile beraber düzeltildi bu sorun. Bunun haricinde buglar oyunda çok fazla var ve beni delirtiyor bu problem. Buglar sağ olsun bazı yan görevleri yapamıyorum ve benim gibi %100 bitirmek isteyen biri içi çok korkunç bir olay bu. Topladığımız bazı zırhlar envanterde kopyalanıyor arada, insanlar garip şekillere giriyor. Bunlardan gördüğüm en komiği ise küçük bir çocuğun buga girerek erişkin birinin boyutuna gelmesiydi. Korku oyununa mı girdim yoksa Assassin's Creed'e mi anlamadım...
oyun fazla ağır bu arada, RTX2070 laptop ile oynuyorum. Güç anlamında RTX2060 masaüstü versiyonu ile neredeyse aynı. 1080P'de Ultra ayarlarda ortalama 60 FPS alıyorum ama şehir içlerinde bu FPS 50 civarına düşüyor. Drop yok en azından. Ona çok şükür...
Harita da açtığım kısımları şu an buralar. 4 bölge + 1 tane de fazladan bölge kaldı. Bakalım bitiş yakın görünüyor ama bitişten hemen önce Cyberpunk 2077 elimden tutup beni çekmez ise bitecek gibi bu oyun :D.

Eki Görüntüle 768288

Eki Görüntüle 768295

Okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler!

Sağ ol hocam inceleme için
 
Gizlilik oyunları sever isen eski bir oyun vardır. Çok oynadım bende zamanında. death to spies ismi. Oyun gerçekten çok kapsamlı. İnternetten biraz bak. Bölümleri geçmek için seni bu kadar rahat bırakan bir oyun göremezsin.

Gerçekten güzel ve zorlu bir oyun sistemi kasmadan uygun fiyata alabileceğim oyun çok teşekkürler.
 

Geri
Yukarı