8BitDo Ultimate Bluethooth vs Xbox 9. Nesil Gamepad

Bluethooth sürümü daha iyi gibi duruyor.

İkisinde de hall effect var. İkisi de bluethooth ve 2.4g ile kullanılabiliyor. Bluethooth sürümünün şarjı daha fazla gidiyormuş ve sanırım 2.4g'de jiroskop özelliği bulunmuyor. Bluethooth sürümünü almanın bir yolu var mı acaba? hiçbir sitede bulamadım. aralarında çok fark yok gibi ama jiroskop olmaması etkiler mi bilemiyorum.

Bu işte hocam, alabilirsiniz.

Hocam tükendi diyor bu linkte de. Sizce bu durumda aradaki fark önemli mi? 2.4g almaya değer mi?
Çok saçma tasarım yapmışlar. Satın al tuşunu gri yapsalar daha anlaşılır olurmuş. Arada iki katı batarya farkı var. Alternatif modellere yönelebilirsiniz aslında.

950 mAh var bunda, bunu alabilirsiniz.

Çok saçma tasarım yapmışlar. Satın al tuşunu gri yapsalar daha anlaşılır olurmuş. Arada iki katı batarya farkı var. Alternatif modellere yönelebilirsiniz aslında.

950 mAh var bunda, bunu alabilirsiniz.
attığınız site güvenilir mi? Okuduklarıma göre siteyi pek önermiyor insanlar. Ayrıca bu ürünler bu sitede neden daha ucuz ki?

Gamesir T4 pro al. 9. nesile göre daha iyi bir gamepad.

8 bitdo hala iyi bir gamepad. Ultimate dock bulunduran hali ama 3000TL edeceğini düşünmüyorum. Gamesir T4 pro ürün olarak daha iyi sırf dock için 1000TL fark vermeye değmez diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2304923

Zaten resimden de belli oluyor 9. nesilin beyaz rengi zamanla sarıya dönüyor kirleniyor. Siyah rengi ise micro çizik doluyor. ABXY tuşları biraz olduğu yerde sallantılı bir durumu var parmağını altında haraket ediyor ama gamesir'de öyle değil. Mekanik tuşlu A-B-X-Y tuşları dpad ise mekanik hissiyatlı.

Analogları zaten hall effect. Trigger sertliği 9. nesile göre 1 tık daha sert. Daha iyi bence yarış oyunlarında falan daha rahat gaz dengesini ayarlıyorsun.
Hocam genel olarak olumlu yorumlar görsem de dpad i hakkında epey olumsuz yorum gördüm. Dpad benim için epey önemli, 8bitdo isteme nedenlerimden biriydi. Sizce T4 Pronun dpad'i iyi midir yani insanların dediği gibi bir kalitesizlik var mı? Ayrıca 3000 bandında başka önerileriniz de var mı(tercihen garantisi olan)?

Ucuz değil, indirim var şuanlık.

Eskiden kötüydü bu site ama artık düzeldiler, güvenebilirsiniz.
Yine de güvenemiyorum hocam... Garanti konusunda da sıkıntı var sanırım. Amazon gibi sitelerden var mı önerebileceğiniz bir kol :D ? Çok soru soruyorum kusura bakmayın cidden kafayı yedirtti bu kol mevzusu.

Hocam genel olarak olumlu yorumlar görsem de dpad i hakkında epey olumsuz yorum gördüm. Dpad benim için epey önemli, 8bitdo isteme nedenlerimden biriydi. Sizce T4 Pronun dpad'i iyi midir yani insanların dediği gibi bir kalitesizlik var mı? Ayrıca 3000 bandında başka önerileriniz de var mı(tercihen garantisi olan)?

Yine de güvenemiyorum hocam... Garanti konusunda da sıkıntı var sanırım. Amazon gibi sitelerden var mı önerebileceğiniz bir kol :D ? Çok soru soruyorum kusura bakmayın cidden kafayı yedirtti bu kol mevzusu.
Kötü yorumlardan birini atabilir misiniz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı