Earendil07
Hectopat
Redditte yabancı incelemelerde gördüm. İnsanlar genel olarak memnun değil gibiydi. Yazarsanız direkt çıkıyor zaten, özel olarak link atmayayım.DPad hakkındaki kötü yorumları.
Redditte yabancı incelemelerde gördüm. İnsanlar genel olarak memnun değil gibiydi. Yazarsanız direkt çıkıyor zaten, özel olarak link atmayayım.DPad hakkındaki kötü yorumları.
KK3 Max var elimde bunun aynısı sadece yanında ekstra şeyler falan çıkıyor. Ben memnunum he 3000TL'ye alınır mı orasını tam bilemem ama ben olsam 2000TL'ye Gamesir T4 Cyclone pro alırdım.Redditte yabancı incelemelerde gördüm. İnsanlar genel olarak memnun değil gibiydi. Yazarsanız direkt çıkıyor zaten, özel olarak link atmayayım.
KK3 Max attığınız connectgame sitesi haricinde 4000 üzerine geliyor gibi zaten hocam. Cyclone pro ise 2100 hepsiburadada. Ama benim asıl merak ettiğim bunların garantisi nasıl oluyor. Bozulacaklarını düşünmüyorum ama garanti durumu olmadan içim rahat etmiyor. 8Bitdo ultimate bluethooth'un stoklara gelmesi için bir süre bekleyeceğim gelmezse cyclone pro alacağım sanırım. Kafam çok karıştı. Birkaç gün önce hiçbir fikrim yokken xbox 9. nesil alır geçerim diyordum.KK3 Max var elimde bunun aynısı sadece yanında ekstra şeyler falan çıkıyor. Ben memnunum he 3000TL'ye alınır mı orasını tam bilemem ama ben olsam 2000TL'ye Gamesir T4 Cyclone pro alırdım.
KK3 Max attığınız connectgame sitesi haricinde 4000 üzerine geliyor gibi zaten hocam. Cyclon'e Pro ise 2100 Hepsiburada'da. Ama benim asıl merak ettiğim bunların garantisi nasıl oluyor. Bozulacaklarını düşünmüyorum ama garanti durumu olmadan içim rahat etmiyor. 8BitDo Ultimate Bluethooth'un stoklara gelmesi için bir süre bekleyeceğim gelmezse Cyclon'e Pro alacağım sanırım. Kafam çok karıştı. Birkaç gün önce hiçbir fikrim yokken Xbox 9. nesil alır geçerim diyordum.
Bende aynı sıkıntıyı yaşadım. İlk başta Xbox 9. nesil ile yola devam kararı vermişken. Bu Çinli Gamepad'ler kafamı çok çeldi. Çünkü baktığında Xbox ve Sony yenilik namına hiçbir şey koymuyor. Yenilik diye sattıkları cihazlar da normal olanının iki katı fiyatına denk geliyor. Bu özellikler artik standart olması gerekiyor. Bu mantık bana biraz kaziklaniyoruz hissi verdi. Diğer taraftar Çinli Gamepad'ler istemediğin kadar çeşit ve özelleştirmeyi, Xbox ve Sony'nin düz gamepad modeli fiyatlarına sunuyor. Bende dün bir çılgınlık yapıp hepsiburadan gulikit KK3 Max siparişi verdim. İnşallah iyi çıkar diye umuyorum.
DualSense veya Xbox 9. Nesil stick drift yapmıyor mu yaniHocam benim 8 bit do Ultimate C 4-5 aydan sonra kullanmama rağmen stick drift yaşadı bence böyle mallar her zaman orijinal firmasından alinmali gamepad olarak en ust gamepad bana gore DualSense sonrasında 9.nesil Xbox kolu otesi yok Elite veya Edge kontrolculeri saymadim.
DualSense veya Xbox 9. nesil stick drift yapmıyor mu yanigiriş seviyesi kol alıp tüm kollari kötülemek de iyiymiş.
Hall effect özellikli kol almalısınız ki stick drift olmasın, ölü bölge olmasin.
Hayırlı olsun hocam. Ne kadara aldınız acaba?Bende aynı sıkıntıyı yaşadım. İlk başta Xbox 9. nesil ile yola devam kararı vermişken. Bu Çinli Gamepad'ler kafamı çok çeldi. Çünkü baktığında Xbox ve Sony yenilik namına hiçbir şey koymuyor. Yenilik diye sattıkları cihazlar da normal olanının iki katı fiyatına denk geliyor. Bu özellikler artik standart olması gerekiyor. Bu mantık bana biraz kaziklaniyoruz hissi verdi. Diğer taraftar Çinli Gamepad'ler istemediğin kadar çeşit ve özelleştirmeyi, Xbox ve Sony'nin düz gamepad modeli fiyatlarına sunuyor. Bende dün bir çılgınlık yapıp hepsiburadan gulikit KK3 Max siparişi verdim. İnşallah iyi çıkar diye umuyorum.
4400 tl geldi hocam.Hayırlı olsun hocam. Ne kadara aldınız acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.