Earendil07
Hectopat
3000 civarına bir şey arıyorum ben de fakat göremedim henüz. Daha fazla beklersem zam gelir mi ondan da korkuyorum4400 tl geldi hocam.
3000 civarına bir şey arıyorum ben de fakat göremedim henüz. Daha fazla beklersem zam gelir mi ondan da korkuyorum4400 tl geldi hocam.
3000 civarına bir şey arıyorum ben de fakat göremedim henüz. Daha fazla beklersem zam gelir mi ondan da korkuyorum.
8bitdo alacaktım fakat bluethooth versiyonu stokta yok işte. 2.4g modeline de bu para değmez gibi duruyor.Yarının dünden kötü olma olasılığı daha fazla olduğu için fazla beklemek istemedim aldım. Maalesef şöyle bir şeyde var artık AliExpress'ten alışveriş yapmak hayal oldu. UC bin civarı galiba en iyi gamepad DualSense 5. PlayStation'nin joystickleri pek hoşuma gitmiyor çok sert geliyor. Ama 3 bine gamepad alsaydım büyük ihtimalle 8BitDo alırdım. Xbox çok kötü, hala pille çalışan gamepad çıkarıyorlar.
Son olarak aldığım gamepadi cok beğendim, hakkaten şimdilik çok iyi çalışıyor. Bütçenizi aşmasaydi gözü kapalı alın derdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.