8BitDo Ultimate C 2.4G alınır mı?

Bende bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar sizce alınır ki bu fiyata? Veya bu fiyata daha iyisi var mı? PC de Steam üzerinden Xbox Cloud oynayacağım?

Benimki daha bugün geldi ve çok tatlı. Herkes kucuk olduğunu söylemişti evet biraz Xbox koluna kiyasla küçük ama benim elleri küçük olduğu için çok iyi oturdu. Tuş sesleri Dead vs çok iyi. Bu fiyata alinir

Benimki daha bugün geldi ve çok tatlı. Herkes kucuk olduğunu söylemişti evet biraz Xbox koluna kiyasla küçük ama benim elleri küçük olduğu için çok iyi oturdu. Tuş sesleri Dead vs çok iyi. Bu fiyata alinir
Teşekkür ederim aldım bende. Çokta düşünmeye gerek yok galiba :)

Dosya Ekleri

• IMG_20250103_011212.jpg
    IMG_20250103_011212.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Elinize ulasinca deneyimlerinizi aktarirsiniz :) hayırlı olsun
TABİ Kİ DE HOCAM. İnşallah memnun kalırım.

Ürün geldi . Aşırı hoşuma gitti. Xbox koluna göre bir tık küçük almadan önce de yorumlarda görmüştüm o yüzden biraz tereddüt etmiştim ama sorun yok . Rahatsız etmiyor:) . Hiç uygulama vs kurmadım güncelleme falan da yapmadım. Pes 13 kuruluydu PC de onda denedim direkt. Sorunsuz PC ye USB si ile bağlandı. Gecikme vs de yok şuanlik bayağı iyi gibi.

Sadece Gametester den testi yaptım ilk test gayet iyi her şey 0 joystick ler falan ama Tek sorun. Sorun mu bilmiyorum ölü bölge testi böyle çıkıyor. Sorun olur mu bu değerler? Offline olarak FIFA , pes ve cod vs oynuyorum online oyunlarla işim yok kendim zevk için oynuyorum ..

@taleNt

Dosya Ekleri

• IMG_20250104_194911.jpg
    IMG_20250104_194911.jpg
    512,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20250104_194825.jpg
    IMG_20250104_194825.jpg
    247,5 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Tabii Kİ DE HOCAM. İnşallah memnun kalırım.

Ürün geldi. Aşırı hoşuma gitti. Xbox koluna göre bir tık küçük almadan önce de yorumlarda görmüştüm o yüzden biraz tereddüt etmiştim ama sorun yok. Rahatsız etmiyor:). Hiç uygulama vs kurmadım güncelleme falan da yapmadım. PES 13 kuruluydu PC de onda denedim direkt. Sorunsuz PC'ye USB'si ile bağlandı. Gecikme vs de yok şu anlık bayağı iyi gibi.

Sadece Gametesterden testi yaptım ilk test gayet iyi her şey 0 joystickler falan ama Tek sorun. Sorun mu bilmiyorum ölü bölge testi böyle çıkıyor. Sorun olur mu bu değerler? Offline olarak FIFA, pes ve CoD vs oynuyorum Online oyunlarla işim yok kendim zevk için oynuyorum.

@taleNt

Güle güle kullanın:) evet bende test yaptığımda bu değerleri alıyorum. Yabancı ve Türkçe forumlarda vs baktığımda 7-8 gibi değerleri goren var fakat bir sorun olacağıni sanmıyorum şahsen. Bu arada kendi sitesinde yazılımı var onu yükleyip hem gamepad hem dongle ayrı ayrı guncelleyebilirsiniz.

Güle güle kullanın:) evet bende test yaptığımda bu değerleri alıyorum. Yabancı ve Türkçe forumlarda vs baktığımda 7-8 gibi değerleri goren var fakat bir sorun olacağıni sanmıyorum şahsen. Bu arada kendi sitesinde yazılımı var onu yükleyip hem gamepad hem dongle ayrı ayrı guncelleyebilirsiniz.
Eyvallah hocam çok sağ olun.
Güncelleme yapmaya gerek var mı sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı