Alınır. Ben yakın bir zamanda aşağıda linkini bıraktığım ürününü aldım, çok memnunum.
Ultimate Wired Controller for Xbox 8BitDo
Ultimate control, style, and performance all for a great price. Now upgraded with Hall Effect joysticks. Compatible with Xbox Series X/S, Xbox One, and Windows.www.8bitdo.com
Alınır. Ben yakın bir zamanda aşağıda linkini bıraktığım ürününü aldım, çok memnunum.
Ultimate Wired Controller for Xbox 8BitDo
Ultimate control, style, and performance all for a great price. Now upgraded with Hall Effect joysticks. Compatible with Xbox Series X/S, Xbox One, and Windows.www.8bitdo.com
Pahalı olan çok daha iyi tabii ki. Şarj standı falan da var. Amazon üzerinden yurtdışından alırsan muhtemelen ucuzun fiyatına pahalı olanı alabilirsin.Tamam o zaman hocam. Hayırlı olsun size bu arada.
Hocam size bir sorum var.
Başka bir tane daha 8BitDo gamepad fark ettim benim ilk seçtiğimden daha iyi ama fiyat farkı da çok fazla sizce bu kadar farka değer mi yoksa düşük fiyatlı olan 8 bitdo mu alayım?
Ucuz olan: 8bitdo Ultimate C 2.4G Windows PC Android Steam Deck Raspberry Pi Lila Mor Kablosuz Controller Fiyatı ve Özellikleri
Pahalı olan: https://www.hepsiburada.com/8bitdo-...EctKrAF7IkUcooDi9RcaAg-SEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Pahalı olan çok daha iyi tabii ki. Şarj standı falan da var. Amazon üzerinden yurt dışından alırsan muhtemelen ucuzun fiyatına pahalı olanı alabilirsin.
Yurt dışı almakla uğraşmak istemiyorum da attığım 2 model arasında yaklaşık 1200TL kadar fark var bu kadar farka değer mi sadece şarj standından değil de malzeme kalitesi gibi özellikleri açısından da iyi mi çok benziyorlar çünkü görünüş olarak.
Malzeme kalitesi olarak da fark var. Ucuz olan daha light model. Yurt dışında 20-30 dolar gibi bir fiyat etiketi var. Diğerinin ise 2 katı fiyatı.
Ucuz olan modelde 2.4G bağlantı var diğerinde hem Bluetooth hem de 2.4G aparatı(ayrıca almanız gerek 500₺ civarı) ile bağlantı sağlayabiliyorsunuz.
Ben pahalı olanı yurt dışından almanızı öneririm. Ben Amazon’dan almıştım, 10 günde geldi.Neyi ayrıca almam gerek anlamadım hocam Bluetooth aparatı mı bilgisayarımda Bluetooth yok çünkü gelen 2.4GHz aparatı kullanırım alırsam.
Ve sizce bu kadar fiyat farkına değer mi görüşünüzü merak ettim.
Ben pahalı olanı yurt dışından almanızı öneririm. Ben Amazon'dan almıştım, 10 günde geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.