Zato
Hectopat
Olmaz. Ürün stokta yok. Stok gelince göndereceklerBanggood Öncelikli Nakliye seçtim kargoyu problem olur mu
Olmaz. Ürün stokta yok. Stok gelince göndereceklerBanggood Öncelikli Nakliye seçtim kargoyu problem olur mu
Sorun olmaz.Banggood Öncelikli Nakliye seçtim kargoyu problem olur mu
Çok sürmez ama.Olmaz. Ürün stokta yok. Stok gelince gönderecekler
Banggood bu. Stok gelecek deyip 3 ay sonra siparişimi iptal ettiklerini biliyorum.Sorun olmaz.
Çok sürmez ama.
Hocam o kadar çok övdünüz ki bende aldım bir tane. Gamesir T4 Pro kullanıyordum kronik drifting problemi yüzünden bunu almak istedim. Gümrük vergisi var mıydı acaba ben herhangi bir bilgi göremedim?Aşırı iyi fiyat. Çok ciddiyim, kaçırmayın! Kablosuz model bu.
115 TL'lik kuponu seçmeyi unutmayın alırken, nakliye sigortası da yaptırın.![]()
8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi
Only US$37.94, buy best 8bitdo ultimate c wireless 2.4g game controller for pc windows 10 11 steam deck for raspberry pi sale online store at wholesale price.www.banggood.com
Eki Görüntüle 2003276
İndirim bitti. Kaç TL tuttu?Hocam o kadar çok övdünüz ki bende aldım bir tane. Gamesir T4 Pro kullanıyordum kronik drifting problemi yüzünden bunu almak istedim. Gümrük vergisi var mıydı acaba ben herhangi bir bilgi göremedim?
Yok indirim bitmeden 15 dk önce almıştım 793 tl ye.İndirim bitti. Kaç TL tuttu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.