1600 civarına da düz Ultimate var ben almayı planlıyorum.
Alacaksanız son versiyonu Ultimate Pro olanını alın. Amazon'dan 1897 TL aldım ben çok memnun kaldım.
1600 civarına da düz Ultimate var ben almayı planlıyorum.
GameSir almak istiyordum fakat 400'den 570 TL olmuş. Geri fiyatı iner mi sizce?
Dönem dönem kontrol etmek en mantıklısı bu ara AliExpress bedava fiyata ürünler satıyor.
Hocam bu ürünün diğer Nova Lite'larla farkı var mı? Neden bu ucuz diğerleri pahalı. Bir de daha fazla renk var.![]()
Gamesir-T4 Nova Lite Draadloze Switch Controller Bluetooth Gamepad Met Hall Effect Voor Nintendo Switch Iphone Android Telefoon Pc - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Kablolu versiyonu bunu da belirtelim. 200/250TL farkla kablosuz versiyonu alınabilir.
Hocam AliExpress'den baktım ama bir sürü ürün var ve hangisinin orijinal olduğunu bilmiyorum. Var mıdır oğrenme yolu? Başka ürünlerde alacağım fakat orijinallik konusunda şüphe oluyor. Wireless modelinin linki varsa atar mısınız?
Eki Görüntüle 2240177
Normalde 1200-1500TL bütçede önerdiğimiz güzel bir ürün. Bu fiyata bedava.
![]()
Windows 10 11,PC, Android, buhar güverte ahududu Pi, tak ve çalıÅtır için 8 Ultimate Ultimate C kablolu oyun denetleyicisi - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hassaslığı nasıl ölü bölge durumu vs?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.