8Mbit İnternet paketim var fakat 1Mbit kullanabiliyorum

Taha Berk

Hectopat
Katılım
3 Şubat 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta gördüğünüz gibi sorunum bu, TTnet kullanıyorum 8mblik paketimiz var bu aralar internetim çok yavaşladı eskiden hep 720p videolar izlerken şimdi 360 da bile zor izliyorum. Hız testi yaptım 1.24 mb çekiyordu şaşırdım, kota da dolmamıştı hiçbir şey anlamadım acaba bunun sebebi ne olabilir?
Bu arada interneti 2 kişi kullanmaktayız üst komsuyla önceden böyle yavaşlamazdı 2 kişi kullanırken bu ay bir şey oldu internete aşırı derecede yavaşlama var çözüm biliyorsan lütfen cevaplayınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AKK aşmış olsam dahi ben hız testinde 3-4 arası bir hız ölçüyorum. Komşunuzda da durum aynı ise modeme format atıp yeniden kurulum yapmayı deneyin.
 
Aynı sorunu bende yasamıstım kuzenimle aynı paketi kullanıyorduk. Kuzeinm üst katta oturuyor kuzenim 7 mbps alıyordu ben 4 mbps ilk konustuğumda santrale çok uzak dediler sonra alt yapı desteklemiyorlar dediler sonra dedim kuzenimle aynı paketi kullanıyoruz üst katımızda oturuyor dedim sonra aksam tekrar aradı konustuk adamla portu mu ne değiştirdi tam hatırlamıyorum. Ondan sonra 7.80 mbps aldım hep.Biraz uğrasman lazım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı