9.000 TL Gaming PC Toplama

Arkadaşlar beni yanlış anlamayın kimseye laf söylemek için demiyorum ama neden bilgisayar bütçesinde bir kısıt olacağını düşünüyorsunuz? Benim çok param olsa ben bir bilgisayara 30 bin tl veririm ve oyun bilgisayarı yaparım. Böyle bir kısıtlama yapmak çok yanlış. Her insan bütçesine göre amacı doğrultusunda parçalar seçer. Arkadaşın bilgisayara ayırabileceği 9 bin lirası varmış. Sonuna kadar harcamak istiyor. Çok normal.

O bütçeye GTX 980 hakaret gibi olmuş. Bu bütçeye GTX 980 Ti, hele GTX Titan X bile sığar. Çünkü GTX 980, 4K monitörün yanında cüce kalır.

Elbette isteyen istediği şekilde parasını harcamakta özgürdür. Bir bilgisayara 9000 TL vermek olmaz demek de bu bağlamda bana göre yanlış. Ancak hor görmeden, çok sert eleştiriler yapmadan 9000 TL bütçeye şu şu parçalar alınırsa daha mantıklı olur demek daha iyi olur bence.

Ben de yukarıda söylenenlere katılıyorum. 9000 TL'lik bir bütçeye rahatlıkla x99 sistem ve 980 ti sığar. Ek olarak monitör konusunda 4k da acele etmemenizi tavsiye ederim. 2k ile başlarsanız çok daha akıcı bir oyun deneyimi elde edersiniz. Saygılarımla.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı