9. sınıf not değerlendirmesi

Eger BTU da bize yaptiklari gibi cetvelle cizim yaptiriyolarsa pek onemsememek lazim. Tabii mimar falan olunmayacaksa. Bu arada seneye C# goreceksin nesne tabanlı programlama dersi altinda. İstekliysen calis. Sinavi muhtemelen zor olacak. Daha 2. donem var ve ben biraz sene sonu gibi yazdim ama olsun. Faydasi dokunabilir. Tabii eger ileride yazilimla alakali bir yerlere gelmek istiyorsan.
hocam kodlamaya daha çok ilgiliyim. hiç sevmiyorum o dersi geçsem yeter.

notlar sınavların zorluğu okullara göre değişiklik gösterir ama lise notlarını yüksek tutman üniversite sınavı için iyi olur edebiyatınıda yükseltmen lazım eğer tm seçeceksen baya bir çalış
tamamdır hocam teşekkürler.

Btu dersin 4 sene boyunca olacak mı.
bilgim yok.

Programlama temellerinden 100'ün altında almak feci kötü dünyanın en basit dersi falan çünkü.

Programlama temellerinden 100'ün altında almak feci kötü dünyanın en basit dersi falan çünkü.
çok basit hatalar yaptım hocam ikinci dönem düzelticez inşallah.

notlar sınavların zorluğu okullara göre değişiklik gösterir ama lise notlarını yüksek tutman üniversite sınavı için iyi olur edebiyatınıda yükseltmen lazım eğer tm seçeceksen baya bir çalış
hocam meslek liselerinde yok sanırım bölüm seçme. (eşit ağırlık, sayısal gibi) chatgpt öyle diyor.

Son düzenleme:
çok basit hatalar yaptım hocam ikinci dönem düzelticez inşallah.

hocam meslek liselerinde yok sanırım bölüm seçme. (eşit ağırlık, sayısal gibi) chatgpt öyle diyor.
yok 10.sınıfta alan seçiyorsun sadece

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı