Aslında tam olarak öyle değil. İlk dönem ne olursa olsun ikinci dönem 70'i geçerse dersten başarılı sayılıyor.İlk dönem 37 ise bu dönem onu 100'e tamamlamalı.
Aslında tam olarak öyle değil. İlk dönem ne olursa olsun ikinci dönem 70'i geçerse dersten başarılı sayılıyor.İlk dönem 37 ise bu dönem onu 100'e tamamlamalı.
Ortalamasi 50 dahil 50 nin uzerindendeyse baraj dersten kalsa bile sinifi geciyor.sonraki yil baraj dersi sinavina giriyor gecerse gecti sayilip mevzu kapaniyor gecemezse seneye erteleniyor.bence sinifta kalmak cidden cok zor bisey 9. Sinifta 50 ortalama ilginçmişSelam dostlarım ben 12. sınıf öğrencisiyim. Kardeşim de 9. sınıfa gidiyor. Ben pek bilmiyorum ama şu an ortalaması 50'ymiş ve edebiyattan da geçiyormuş. Baraj dersi de edebiyatmış. Yani 50 ortalama ve edebiyatı geçerse diğer dersleri zayıf olsa da geçer mi? Benim derslerim böyle değildi pek bilmiyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.