9. sınıf soru bankası önerisi

Ortaokuldan kalma temeliniz iyiyse lisede çok rahat edersiniz. Öyle ağır çalışmalar yapmayın. Eve gelin, günlük tekrarınızı yapıp 1-2 test çözün yeter.

Başlangıç olarak sizin söylediklerinize göre (derslere göre seviye) önerilerim bunlar.
Peki sizce lisede test çözmek mi yoksa konu tekrari mi yapmak onemlidir

İkisi de mühim
Konuyu kavramak için gerekirse ezber bile yapmalısınız. ÖSYM için önemli olan konuyu tamamen kavramanız.

Hocam ben de ortaokulda çok iyiydim ancak liseye geçince notlarım baya düştü. Arkadaş ortamı beni bozdu ve arkadaş ortamından kurtulunca obp 20+ puan arttı. Arkadaş ortamını koruyabileceğinize güveniyorsanız çok stres yapmanıza gerek yok.

Üzücü gerçek şu ki iyi bir üniversitede tıp okumayı düşünüyorsanız coğrafya hocamın şu lafını unutmamalısınız: "Tıp bile okusanız bir hukukçu kadar coğrafya yapmak zorundasınız."
Ne kadar doğru bilmem ancak doğruluk payı vardır.
Arkadaş ortamı beni bozmaz diye düşünüyorum ailem tarafından çok düzenli bir şekilde yetistirildim ve kendi bilincimin farkındayım

İkisi de fakat ikisinide azar azar yaparak. Her gün, o gün okulda gördüğünüz konuları evde tekrar edin ve test çözün yeter.

Dersi dikkatli dinlersen test çözerken konuyu dibine kadar öğrenirsin zaten. Ama gerekirse sadece hafta sonu için olsun illa konu tekrarına bakmakta önemli.
Reis peki bazı kişiler var çok çalışıp 30 alıyorlar tam olarak sebebi ne bende öyle olmaktan korkuyorum

Şimdiden önündeki zorlu 4 senede başarılar dilerim kardeşim.
Çok teşekkür ederim kral önerilerin içinde minnettarım

Reis peki bazı kişiler var çok çalışıp 30 alıyorlar tam olarak sebebi ne bende öyle olmaktan korkuyorum

Benim şimdiye kadar karşılaştıklarım zeka geriliğinden öyleydi. İki kelimeyi bir araya getiremezlerdi 24 saat ellerinde kitap olurdu. Not çıkarırlardı video izlerlerdi son ders notlarını isterdik 10 dk okurduk 90 alıp çıkardık.

Technopat'a soru bankası yayını soran birinin öyle birşey yaşayacağını düşünmüyorum. Sizden umudum var benim.

Benim şimdiye kadar karşılaştıklarım zeka geriliğinden öyleydi. İki kelimeyi bir araya getiremezlerdi 24 saat ellerinde kitap olurdu. Not çıkarırlardı video izlerlerdi son ders notlarını isterdik 10 dk okurduk 90 alıp çıkardık.
Peki onlar çalışıp neden öyle oluyorlar

Technopat'a soru bankası yayını soran birinin öyle birşey yaşayacağını düşünmüyorum. Sizden umudum var benim.
Çok teşekkür ederim bende çabalayacagim lgs olmadı yks yapmaya çalışacağız bakalım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı