- Makaleler
- 18
9. sınıf temel olarak önemli. Çok zor değil ama ihmal etme benim gibi pişman olursun.
Yalan yanlış bilgiler vermeyin. Meslek lisesi herhalde 10-20 alınca sözlüye 90-90 verip sınıfı geçme mi sandın?9-10-11'de sınavlara son gün çalışarak girdim, bir sıkıntı olmadı. 12.sınıfta asılsan yeter. Tabi dersleri dinlemeyi ihmal etme.
Birde hak ettiğin notu vermeyenler vardır asıl onlara sinirli oluyorum.Notları şişirme ise bu çok normal. Bu tür eğitimcilerin .....
Hayır fen lisesiydi, 10-20 falan da almadım. Bu bilginin yalanı yanlışı yok bende durum böyleydi.Yalan yanlış bilgiler vermeyin. Meslek lisesi herhalde 10-20 alınca sözlüye 90-90 verip sınıfı geçme mi sandın?
Her lise bir değil. Son gün çalışarak işinizi zora sokarsınız 1-2 puanla sınıfı geçebilir ya da 1-2 puanla kalabilirsin.Hayır fen lisesi, 10-20 falan da almadım. Bu bilginin yalanı yanlışı yok bende durum böyleydi.
Kusura bakmayın da kim nasıl bir kafa yapısına sahip bilemiyorum, kendime göre konuşuyorum burada herkes gibi. Kalma sınırında yakınında bile değildim siz kafanızı yormayın.Her lise bir değil. Son gün çalışarak işinizi zora sokarsınız 1-2 puanla sınıfı geçebilir ya da 1-2 puanla kalabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.