9. Sınıfta Çok Çalışılmalı mı?

9-10-11'de sınavlara son gün çalışarak girdim, bir sıkıntı olmadı. 12.sınıfta asılsan yeter. Tabi dersleri dinlemeyi ihmal etme.
Yalan yanlış bilgiler vermeyin. Meslek lisesi herhalde 10-20 alınca sözlüye 90-90 verip sınıfı geçme mi sandın?

Benimde 8.sınıfta ortalamam 96ydı ama şuan 10. sınıfım ve 9. sınıf ortalamam 77.
9 da öğretmenlere ortama yeni derslere alışman biraz zaman alabilir o yüzden kontrolü elinden kaçırmadan (tabikide oyun oyna gez ama dozunu kaçırma)çalışırsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın.
Ben 9. sınıfta fizikten 35 de aldım 80 de aldım. Her şey olabilir. Ve artık 60-70 arası notlar sana güzel gelmeye başlayacak.
Kısacası sadece düzenli çalış ve tekrar et. Sakın son güne bırakma

Ortalama bir öğrenci için aşırı zor değil bence. Şu an 10. sınıfım, 9. sınıfta genelde sınav haftasına 1-2 hafta kala hafif hafif çalışamaya başlıyordum. Sınav haftasında da çalışıyordum. Ankara'da yüksek puanlı bir Anadolu Lisesi'nde okuyorum ve sınavları bir tık daha zor yapıyorlar haliyle orta puanlı okullara göre.

Her lise bir değil. Son gün çalışarak işinizi zora sokarsınız 1-2 puanla sınıfı geçebilir ya da 1-2 puanla kalabilirsin.
Kusura bakmayın da kim nasıl bir kafa yapısına sahip bilemiyorum, kendime göre konuşuyorum burada herkes gibi. Kalma sınırında yakınında bile değildim siz kafanızı yormayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı