İyiymiş ya ben 8.sınıftaki gibi 3 4 saat çalışcaz sanıyordum.
3-4 saat mi çalıştın? Lise seni fazlasıyla üzecek o zaman.

@One Face komik olan nedir?
İyiymiş ya ben 8.sınıftaki gibi 3 4 saat çalışcaz sanıyordum.
3-4 saat mi çalıştın? Lise seni fazlasıyla üzecek o zaman.![]()
TYT konularının çoğu 9. sınıf konusu. Aşırı sıksın demiyorum ama iyi çalışmalı. Kitap falan okumalı elbet. Çok fazla oynarsa bağımlılık yapar. İster oyna ister gezle olmuyor.Derece hedefliyorsan 11 ve 12'de fazlasıyla yükleneceksin zaten.
Neden?
TYT konularının çoğu 9. sınıf konusu. Aşırı sıksın demiyorum ama iyi çalışmalı. Kitap falan okumalı elbet. Çok fazla oynarsa bağımlılık yapar. İster oyna ister gezle olmuyor.
Derece istiyorsa 11 12'de yükleneceksin dediniz ya. Ona ithafen dedim. Zamanında çalışırsa zaten 11 12'de yüklenecek olsa da aşırı kasmasına gerek yok.Çünkü 3-4 saat lise için fazla değil normal çalışma saatleri. Zaten sen TYT'yi eksiksiz kapatmak istiyorsan günlük 3-4 saat mecbur vereceksin.
E biz ne dedik zaten?Günlük tekrarını yaparsa sözel dersler ve biyoloji, kimya cepte oluyor zaten. Hadi biyoloji ve kimyadan elbette soru çözmesi gerekiyor ama sözel dersler ezber. Matematik ve fiziğe de adam gibi çalışırsa gayet iyi bir şekilde kapatır 9. sınıfı. Geriye kalan vaktinde de kontrollü bir şekilde oyun oynayabiliyorsa oynasın. Eğer kontrol edemiyorsa o kendi sorunu.
Okullar açılınca çalışın derim. Şimdi tatilin keyfine bak, stresi üzerinden at.Arkadaşlar iyi günler, ben de 9. sınıfa geçiyorum ve bu konunun altına ek bir soru sormak istiyorum. Sizce 9. sınıf konularına bu aralar başlayabilir miyiz? En azından matematikten bir iki konuya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.