9. sınıfta devamsızlıktan dolayı kaldım

İzinli çekme diye bir şey vardı sanırım fakat tam bilmiyorum yani bizde var şu anda, 14 gün devamsızlık yaptı arkadaş, velisi gelince izinli devamsızlığa çekildi devamsızlıklar.

Velini okula çağırıp sildirebiliyorsun sanırım. Ben 9. sınıftayken sildirmiştim ama seninki kadar fazla değildi.

Lisede kalp çarpıntısı olan bi arkadaşım vardı, o bile en fazla 44 gün devamsızlık yapmıştı ki o özürlü devamsızlıktı. Büyük bir başarı gerçekten 48 gün devamsızlık yapmak.

İzinli çekme diye bir şey vardı sanırım fakat tam bilmiyorum yani bizde var şu anda, 14 gün devamsızlık yaptı arkadaş, velisi gelince izinli devamsızlığa çekildi devamsızlıklar.
Toplam 30 günü geçiyorsa zaten kalıyorsunuz. 10 gün özürsüz 20 gün özürlü devamsızlık hakkı oluyor.

Neden bu kadar devamsızlık yaptınız? Geçerli bir nedeni yoksa sınıfı geçmeniz imkansız. 20 gün özürlü + 10 gün özürsüz olmak üzere toplam 30 gün hakkınız var maksimum. Siz bunu 18 gün geçmişsiniz.

Müdür yardımcısı yarım gün yarım gün biriktiğini söyledi normalde 20 tanesini özürlüye geçirmiştik 20.5 özürlü 28 gün özürsüz devamsızlığım var.
1 senenin bana kaybı olur mu arkadaşlar zaten 13 yaşımdaydım şimdi yaşıtlarımla olacağım.

Müdür yardımcısı yarım gün yarım gün biriktiğini söyledi normalde 20 tanesini özürlüye geçirmiştik 20.5 özürlü 28 gün özürsüz devamsızlığım var.
1 senenin bana kaybı olur mu arkadaşlar zaten 13 yaşımdaydım şimdi yaşıtlarımla olacağım.
1 sene daha kalirsan orgun egitim hakkin gidiyor diye biliyorum, derslerin kotuyse tek bacagin kaldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı