9. sınıfta kaldım

andreekekw32

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 9. sınıfım ve 8.sınıf gibi elimi kolumu sallıyarak geçeceğimi hatta takdir teşekkür alacağımı sanıyordum ki yanılmışım hatta kalıyorum şu anda ortalamam 47 sınıfta kalırsam ne olacak aileme haber verecekler mi falan annemden babamdan çok utanıyorum. Onlara söyleyemem sahte bir karne hazırladım birebir aynısı sizce yutturabilir miyim? Yani aileme haber falan vermiyorlarsa yerler. Kaldım diyelim neler olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 9. sınıfım ve 8.sınıf gibi elimi kolumu sallıyarak geçeceğimi hatta takdir teşekkür alacağımı sanıyordum ki yanılmışım hatta kalıyorum şu anda ortalamam 47 sınıfta kalırsam ne olacak aileme haber verecekler mi falan annemden babamdan çok utanıyorum. Onlara söyleyemem sahte bir karne hazırladım birebir aynısı sizce yutturabilir miyim? Yani aileme haber falan vermiyorlarsa yerler. Kaldım diyelim neler olacak?
Daha sözlüler ve yazılılar yeni yeni işleniyor. Öğretmenlerin vicdanlıysa kalmazsın bence.

Ayrıca aileni bir sefer kandırdın diyelim 2.sefer eninde sonunda öğrenecekler. Gercekler er ya da gec ortaya cikiyor.

1 - Ailenizin kişiliğini bilmiyoruz nasıl söylersiniz siz biliyorsunuz.
2 - Veli toplantısı vs. illaki olur her türlü yakalanırsınız boşa çabalamayın.
3 - Ailenizin kişiliğini bilmiyoruz, neler olacağını öngöremeyiz.

Aileni enayi yerine koyma öğrendikten sonra daha da çok kızarlar. Düzgünce söyle kaldığını.

9'da ben de kalmıştım. Türkçe yetersizliğinden. Aileme normal bir biçimde açıkladığımda biraz kızdılar ama telafi ettim. Bence söylemen daha iyidir annen baban çünkü. Düşmanın değiller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı