9. sınıfta kız arkadaş yapılmalı mı?

Gençlik karı kızla yaşanmaz geleceği karartmaya gerek yok bir anlık heves yüzünden bizde genç olduk böyle şeylerden uzak kaldık evelallah işimizide kazandık.

Ayrıldıktan sonra bölüm seçilip aynı sınıfa düşüpte sınıftaki kızlarla arkasından dedikodu yapıp sınıfta konuşamaz hale gelme ihtimali var sonuçta. Abartma deme yaşayan çok kişi gördüm.
Bu en kötü ihtimal bunun dışı aynı sınıfa düşmese bile dedikodusu çıkabilir.
İmkanı yok hocam dedikodu yapsalar bile nasıl olsa benden o hoşlanıyor şuan ve bu tarz konularda hiç çekingenlik hissetmedim.

Hocam daha önce hiç kız arkadaşım olmadı. Ve aynı okulda olduğumuz için ileride bir sorun çıkarmı diye fikir almak istedim. Teşşekkür ederim.
Kıza bunu belirt. Karşılıklı hatalarınız olabilir ama şunu unutma liseden üniversiteye geçen sevgili oranı çok nadir. O yüzden ayrılma ihtimalinizide göze alarak sevgili olun. Bu da yaşamın bir parçası.

Gençlik karı kızla yaşanmaz geleceği karartmaya gerek yok bir anlık heves yüzünden bizde genç olduk böyle şeylerden uzak kaldık evelallah işimizide kazandık.

Sende haklısın hocam.

2-3 hadsiz ergen kızın ağzına düşmekten mi korkuyosunuz?

Ergenlik herkes için aynı değil. Kimse hadsiz kızlara laf atamıyor. Arkadaşlarım onlara küfür etmişti arkamdan dedikodu yaymanın *** diye kızlar müdüre şikayet etti çocuk haklı olduğu halde özür dilettirildi tutanak yedi. Bunları yaşamak cidden zor. Dediğim gibi olmayabilir de sadece tavsiye verdim.

Hocam daha önce hiç kız arkadaşım olmadı. Ve aynı okulda olduğumuz için ileride bir sorun çıkarmı diye fikir almak istedim. Teşşekkür ederim.
Daha önce hiç kız arkadaşın olmadıysa dikkat et kız sana çok iyi davranır bağlanırsın ergen ergen modlara girebilirsin(sallamak için söylemiyorum).

Ergenlik herkes için aynı değil. Kimse hadsiz kızlara laf atamıyor. Arkadaşlarım onlara küfür etmişti arkamdan dedikodu yaymanın *** diye kızlar müdüre şikayet etti çocuk haklı olduğu halde özür dilettirildi tutanak yedi. Bunları yaşamak cidden zor. Dediğim gibi olmayabilir de sadece tavsiye verdim.

Öncelikle anladım. Argümanlarla desteklediğin için teşekkür ederim. Ama arkadaşın haklı durumda küfür ederek haksız duruma düşmüş. Ayrıca 2-3 tane ergen kızın ağzına düşmek dünyanın sonu değil ignorele geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı