Opel Astra J olabilir o paralara 1.4 t 2020 model.
Valla bende var. 2020 de bayiden aldım fiat egea parasınaSon sahibi olur alınmaz kimse memnun değil.
Hybrid Corolla bakmanızı öneririm.Bütçe 900 bin TL civarı üstü altı çıkabilirim aklımda birkaç model var fakat gene de size sorayım dedim. Aile arabası olacak, yakıt meselesi pek önemli değil ama az yakarsa tatlı olur. Eli yüzü düzgün bir şey olursa daha ne olsun.
Hocam sırf Mercedes diye 10 yaşında bir arabaya 1 milyon vermeyin. Evet güzeldir ama onun yerine alınabilecek 2021 2022 golfler Seat leonlar vardır. Ve a serisi Mercedes o kadar da tatminkar arabalar değillerdir üzerler.
Ya hocam şimdi aile arabası olacak da atıyorum haftanın 3 4 günü kardeşimde babamda annemde vs olursa kalan günlerindede bende olacak yakışıklı sportif bir şey istiyorum bastım mı gitsin yani arabayı tek kullanacak olsam bir RX 8 alırdımda şu durumda uğraşılmaz onunla golfler leonlar falan hoşuma gitmiyor Corolla gene bir seçenek tabii 1 milyon 150 bine kadar çıkabilirim alman çıkaramaz mıyız bu fiyata A5 tip olarak bayağı hoşuma gidiyorda performans olarak Corolla daha iyi diyorsunuz kararsız kaldım vallahi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.