900 TL'ye Gamepower GPR24C1MS144 alınır mı?

Tamamm hocam teşekkürler bir de Warlock almayı düşünüyordum nasıl rahat mı?
Eğer klavye olansa kesinlikle tavsiye etmem. Gamepower Katana RGB modelini kullanıyorum çok mükemmel bir ürün. 273 TL civarına satın almıştım şimdiyi bilmiyorum ama çok güzel. Warlock sıkıntılı bir model tavsiye etmiyorum.

Tamamm hocam teşekkürler bir de Warlock almayı düşünüyordum nasıl rahat mı?
Hocam öncelikle özür diliyorum çünkü ben Warlock ve Calypso modellerini hep karıştırıyorum çünkü dış görüntü olarak inanılmaz benziyorlar birbirine şimdi bir tereddüte düşüp baktım, yanlış bilgi vermiş oldum. Benim kullandığım klavye Calypso bu arada. Çok uzun süredir kullanıyorum inanılmaz rahat ve bahsedildiği gibi çok yüksek ses çıkartmıyor tuşlar.. Gerçi ses meselesi kişiden kişiye değişen bir durum o yüzden o konuda direkt olarak bişey söylemek istemiyorum.. Gayet rahat ve ergonomik bir klavye hocam gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz..

Bir ürünü 1-2 yıl kullanıp çöpe atmak var, ya da senelerce kullanmak var. Bu ikisi ayrı şeyler.😄

(Biraz gülüp eğlenelim diye hortlatıyorum konuyu fakat kullandığım ürünlerle alakalı yazdıklarım fazlasıyla gerçek ve anlıktır hocam) monitör, klavye ve fareyle 4 yılı, iceberg soğutucuyla da 5 yılı geride bıraktık. Henüz ne tamirlik bir durum, ne de başka bir sorun yarattı keratalar :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı