9000-10000 TL Sistem Toplama

Bütçe
9000-10000 TL
9000TL fiyata çıkıp RTX 2070 Super almamak olmaz hem RTX oyunları rahatça oynarsınız hem de daha yüksek FPS alırsınız.

AMD ekran kartları hem Driver hem de ısınma açısından size sıkıntı yaratma ihtimali NVIDIA'ya göre daha yüksek ayrıca RTX 2070 Super daha iyi performans verir.
Peki Gigabyte ile Asus ve MSI kartları arasında bir farklılık var mı? Gerek soğutma ya da ne bileyim başka farklılıklar?

İtopya'dan toplanmaz ozellikle şu zamanlarda teslimat konusunda sıkıntılar var sinerji öneririm ben.
Pc Toplama Sihirbazı
Güvenilir midir hocam? Müşteri hizmetleri ve memnuniyeti nasıldır? Sisteme bu kadar para verip sonra teslimatta herhangi bir sıkıntı olmasın sonra.

Güvenilir midir hocam? Müşteri hizmetleri ve memnuniyeti nasıldır? Sisteme bu kadar para verip sonra teslimatta herhangi bir sıkıntı olmasın sonra.

Kargoda sıkıntı yaşanması site ile değil kargo şirketi ile alakalıdır ve maalesef ülkemizde kaliteli diyebileceğim tek kargo şirketi UPS.
Site güvenilir.
Müşteri hizmetleri konusunda çok şikayet duymadım.

İşletim sistemi için Windows 10 OEM Key alabilirsiniz.
İşletim sistemi için Windows 10 OEM Key alabilirsiniz.
Peki bu site güvenilir midir hocam? Bir bilginiz var mı?

Hocam sizin için biraz önce topladığımdan çok daha iyi ve görüntü olarak da daha cezbedici bir sistem topladım.
Marka takıntınızın olduğunu söylediniz bu yüzden söylüyorum ekran kartı Galax markasına ait fakat 21 yıllık güvenilir bir markadır.

Sistemde biraz öncekinden daha iyi bir RAM, ekran kartı ve PSU var (Seasonic en iyi PSU markalarından biridir) ayrıca SSD'si aynı ve kasası MB511'den daha iyi bana kalırsa bu sitemi alın.

Dosya Ekleri

• fdö.PNG
    fdö.PNG
    28,8 KB · Görüntüleme: 50
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı