9000-10000 TL Sistem Toplama

Bütçe
9000-10000 TL
Hazır sistem şart mı yoksa kendiniz toplayabilir misiniz?
Değerlendirebiliriz hocam hazır sistemleri. Dediğim gibi her fikre açığım. Akıl akıldan üstündür sonuçta. :)
Peki arkadaşlar ben şöyle bir şey okudum. Asus TUF ve MSI Gaming X470 chipsetli olan modeller R5 3600 için daha iyi diyorlar ancak BIOS güncellemesi yapılması lazımmış. Alacağın yer yapar sen gözün kapalı al mı dersiniz yoksa yok başka modellere bak şu şu modelleri öneriyoruz mu dersiniz?

Değerlendirebiliriz hocam hazır sistemleri. Dediğim gibi her fikre açığım. Akıl akıldan üstündür sonuçta. :)
peki arkadaşlar ben şöyle bir şey okudum. ASUS TUF ve MSI Gaming X470 chipsetli olan modeller R5 3600 için daha iyi diyorlar ancak BIOS güncellemesi yapılması lazımmış. Alacağın yer yapar sen gözün kapalı al mı dersiniz yoksa yok başka modellere bak şu şu modelleri öneriyoruz mu dersiniz?

Yanlış anlamayın sistemi övmek vs. için söylemiyorum ama Teknobiyotik'te gösterdiğim sistemdeki "Windows 10 deneme sürümü hizmeti" yapılırken BIOS güncelliyorlar.
Arkadaşlar sizin verdiğiniz sistemler bir işe yaramaz, Turbox alsın keyfine baksın adam.

İroni olduğunu söyle bari gidip almasın sonra :d.

Fiyat: 10209,51 TL. Bütçe aşılamazsa soğutucu düşürülebilir ancak, önermem zaten 1 kere alıyorsunuz güzelinden alın. Daha iyisini atabilen atsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı