FurkanAk19
Hectopat
a
Kasa iyi değil mi? Güleceğim yoktu sağ ol kanka. Öyle bakmayla olmuyor o işler.Bu sistemin kasası pek iyi görünmüyor önü mesh panel lakin üstte vs. hava alabileceği yerler kısıtlı gibi.
Bence hazır bir sistemi özelleştirerek alması daha mantıklı en azından hazır sistemin indiriminden faydalanıyor.
İlk toplama bilgisayarım olacak. 2. ele yanaşmam maalesef. Alırsam sıfır alır keyfime bakarım. Ülkede çünkü kimin kimi kazıklayacağı belli olmuyor orası ayrı konu.Önerebileceğim her şeyi arkadaşlar önermiş tek tavsiyem bunları 2. el ve epey sitelerinden daha ucuza alabilirsiniz.
Kasa iyi değil mi? Güleceğim yoktu sağ ol kanka. Öyle bakmayla olmuyor o işler.
İlk toplama bilgisayarım olacak. 2. ele yanaşmam maalesef. Alırsam sıfır alır keyfime bakarım. Ülkede çünkü kimin kimi kazıklayacağı belli olmuyor orası ayrı konu.
MSI GeForce RTX 2070 TRI FROZR 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA arkadaşlar bu kart nasıl peki?
İlk toplama bilgisayarım olacak. 2. ele yanaşmam maalesef. Alırsam sıfır alır keyfime bakarım. Ülkede çünkü kimin kimi kazıklayacağı belli olmuyor orası ayrı konu.
Çok teşekkür ederim. Çok sağolun. Farklı sitelerden parçaları ayrı ayrı almak evet daha mantıklı fakat şöyle bir sıkıntı var ki toplamayı bilmiyorum ve kullanıcı kaynaklı bir hata yapmaktan da korkuyorum. Başına bir iş gelse garanti dışı kalacağını da biliyorum.Son olarak şunu söyleyebilirim ki bu bütçede hazır veya farklı sitelerden toplayarak alabileceğiniz çok opsiyon var ben kendi önerdiklerimi alta resim olarak sebepleri ile açıklayıp koyuyorum yeni sisteminiz şimdiden hayırlı olsun.
1. ince hesaptaki sistemin anakartını yükselterek gayet iyi bir fiyata alabiliyorsunuz içerisinde yine 512 GB bir M.2 SSD var ekran kartı modeli ASUS Dual RTX 2070 Super işlemcisi ise Ryzen 5 3600X.
Eğer bu sistemi alırsanız arta kalan para ile sağlam bir hava soğutma alıp overclock yapabilirsiniz dolayısıyla sistemden neredeyse maksimum verimi alırsınız.
Kasa önü mesh panel ve 2 fanlı.
2.sistemi ise Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik sistemini özelleştirerek alabilirsiniz.
Bıraktığım SS üzerindeki yükseltmeleri yaparsanız diğer İncehesap'taki sistemden artılarınız şunlar olur.
-Diğerine göre +1 fazla fanı olan önü mesh panel bir kasa.
-Çok kaliteli bir PSU. ( Diğer sistemin PSU'su da iyi)
-3 fanlı ve RGB bir ekran kartı.
-RGB RAM'ler.
-Bir üst model SSD.
İki sistem de gayet iyi gerisi sizin görselliğe verdiğiniz önem ve markalarla ilgili varsa bir takıntınız fakat şunu söyleyebilirim ülkemizde MSI, ASUS markaları ne ise yurtdışında Galax markası da aynıdır dolayısıyla Galax markası ile ilgili kafanızda bir sorun olmasın.
Ağzınıza ve elinize sağlık.Son olarak şunu söyleyebilirim ki bu bütçede hazır veya farklı sitelerden toplayarak alabileceğiniz çok opsiyon var ben kendi önerdiklerimi alta resim olarak sebepleri ile açıklayıp koyuyorum yeni sisteminiz şimdiden hayırlı olsun.
1. ince hesaptaki sistemin anakartını yükselterek gayet iyi bir fiyata alabiliyorsunuz içerisinde yine 512 GB bir M.2 SSD var ekran kartı modeli ASUS Dual RTX 2070 Super işlemcisi ise Ryzen 5 3600X.
Eğer bu sistemi alırsanız arta kalan para ile sağlam bir hava soğutma alıp overclock yapabilirsiniz dolayısıyla sistemden neredeyse maksimum verimi alırsınız.
2.sistemi ise Teknobiyotik Bayram Özel Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik sistemini özelleştirerek alabilirsiniz.
Bıraktığım SS üzerindeki yükseltmeleri yaparsanız diğer İncehesap'taki sistemden artılarınız şunlar olur.
-RGB RAM'ler.
İki sistem de gayet iyi gerisi sizin görselliğe verdiğiniz önem ve markalarla ilgili varsa bir takıntınız fakat şunu söyleyebilirim ülkemizde MSI, ASUS markaları ne ise yurtdışında Galax markası da aynıdır dolayısıyla Galax markası ile ilgili kafanızda bir sorun olmasın.
Çok teşekkür ederim. Çok sağ olun. Farklı sitelerden parçaları ayrı ayrı almak evet daha mantıklı fakat şöyle bir sıkıntı var ki toplamayı bilmiyorum ve kullanıcı kaynaklı bir hata yapmaktan da korkuyorum. Başına bir iş gelse garanti dışı kalacağını da biliyorum.
Ağzınıza ve elinize sağlık.![]()
Sistemler güzel ancak, Soğutucu nerede? Stok soğutucu yetersiz kalır. Bir bilgisayara bu kadar para basıyor isem soğutucu da alırdım ben.Son olarak şunu söyleyebilirim ki bu bütçede hazır veya farklı sitelerden toplayarak alabileceğiniz çok opsiyon var ben kendi önerdiklerimi alta resim olarak sebepleri ile açıklayıp koyuyorum yeni sisteminiz şimdiden hayırlı olsun.
-RGB RAM'ler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.