Dragut
Hectopat
Daha fazla
Bu kampanyayı araştırdım da sınırlı sayıda yazıyor.Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun diyeyim. Parçaları daha detaylı araştırırsanız daha ucuza da temin edebilirsiniz bu arada.
Hocam 2 tane ekledim zaten, 2 tane alacak o RAM’den. 500 küsür yazıyor fiyatta dikkat etmemişsiniz sanırım.@hawkeyes attığı sisteme bir kaç değişiklik yaparak alabilirsin. 8 GB RAM bilhassa az geleceğinden 16 GB RAM almaya çalışmalısın.
Sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum, sitede belirtirlerdi bitseydi. 16 Ağustosa kadar süresi var diye biliyorum.Bu kampanyayı araştırdım da sınırlı sayıda yazıyor.
Kaç TL istiyorsunuz?Elimde gskill 3200 mhz rgb series 2x8 cl16 kutusu ve güvenlik bandrolü açılmamış sıfır ram mevcut. Eğer düşünürsen uygun fiyata verebilirim. 3600 mhz alacağım için uygun fiyattan yardımcı olacağım.
Ürünün tam ismini yazabilir misiniz?799 tl ilana koydum fakat 1 günlük için 700 tlden yardımcı olabilirim
Aynısı evet.@hawkeyes
Aerocool KCAS 750w 80+Gold Güç Kaynağı (AE-KCAS750GM)
Bu ürün sizin attığınız PSU ile aynı mı yoksa farklı bir ürün mü?
PCI 4.0 ile PCI 3.0 arasında oyunlarda %1'lik fark var. Aynı zamanda 92 derece ile sucuklu yumurta yaparsınız.Toplam 9270 TL civarı tutuyor, depolama için SSD veya HDD tercihini size bırakıyorum bütçe var, sizin topladığınız sistemden çok daha iyi performansı olacaktır emin olabilirsiniz. Ekran kartının yeni soğutmalı modelleri yakında çıkacaktır onları da bekleyebilirsiniz. Anakart çok pahalı evet ama PCIe 4.0 ile 5700XT’de gerçekten çok daha iyi performans artışı oluyor diyebiliriz. Sıvı soğutma da verdikleri için gayet mantıklı bir seçim olacaktır.
Bu sisteme bence 2070 ekleyin, tamamdırToplam 9270 TL civarı tutuyor, depolama için SSD veya HDD tercihini size bırakıyorum bütçe var, sizin topladığınız sistemden çok daha iyi performansı olacaktır emin olabilirsiniz. Ekran kartının yeni soğutmalı modelleri yakında çıkacaktır onları da bekleyebilirsiniz. Anakart çok pahalı evet ama PCIe 4.0 ile 5700XT’de gerçekten çok daha iyi performans artışı oluyor diyebiliriz. Sıvı soğutma da verdikleri için gayet mantıklı bir seçim olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.