9000-9500 TL Gaming laptop önerisi

Oguzz162000

Kilopat
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar,
Bütçemin maksimum çıkabileceği miktarı konu başlığında belirttim. Hem hikaye tabanlı 3A oyunlar hem de CS:GO gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum.
ASUS TUF Gaming A15 almayı düşünüyordum ancak tasarım hatası nedeniyle çok ısındığını öğrendim. Aynı şekilde Acer Nitro 5 düşündüm ancak Acer'ın da genel olarak sorunlu bir marka olduğunu duydum. Çoğu yerde Lenovo Legion serisi laptopların iyi bir seçim olacağı önerisi ile karşılaştım. Ancak nedense bende Lenovo'ya karşı bir algı bulunmakta. Bunun üstüne bir de tasarımını tuhaf buldum ve açıkçası beğenmedim. Son olarak HP Pavilion serisi laptopların bazılarında menteşe problemi olurken, bazılarında ise aşırı ısınma gibi problemlerin yaşandığını öğrendim. Bu duyduklarımın ne kadarı gerçek ne kadarı abartı bilmiyorum. Sizlere akıl danışmaya geldim acaba bu bütçeye en mantıklı seçim ne olabilir?

Lütfen Monster önermeyin. Monster tarafında çok fazla sorun yaşadığım için satın almak istemiyorum.
 
Her markanın, her ürününde sorun oluyor zaten. Birkaç kişi sorun yaşadı diye o ürün sorunlu olmaz. Böyle olsaydı alacak ürün kalmazdı piyasada. Acer kötü bir marka değil. Nitro laptopları güzel.
 
TUF serisinin soğutma boruları çok basit geldi bana. Acer Nitro 5 ve MSI Bravo 5'in soğutma boruları dışarıdan bakıldığında çok kaliteli görünüyor. Sanırım Bravo 15 alacağım. Teşekkürler dostlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı