9000 TL PC toplama

Bütçe
9.000

Gyegejwu

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, benim 9.000 TL bir bütçem var ve RTX bir sistem toplamak istiyorum. Bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dönemde kesinlikle hazır sistem bakmanızı tavsiye ederim. Birazdan birkaç link atacağım. Link bulamadım piyasa kesinlikle bitmiş, rtx2060 sistem nasıl 10-11k arası olabilir aklım almıyor. İndirim takip etmeniz gerekiyor.

Bu dönemde kesinlikle hazır sistem bakmanızı tavsiye ederim. Birazdan birkaç link atacağım. Link bulamadım piyasa kesinlikle bitmiş, RTX2060 sistem nasıl 10-11k arası olabilir aklım almıyor. İndirim takip etmeniz gerekiyor.

Evet maalesef neredeyse 4-5 ay önce RTX 2060 3 bir liraya bulmuştum indirimde ama dolar çok yükseldi 😥
RTX 3060-3060 Ti var ve 2060S veya 2060 yok. Bütçeyi aşıyor.

Yani benim için RTX olsun yeter.

Evet maalesef neredeyse 4-5 ay önce RTX 2060 3 bir liraya bulmuştum indirimde ama dolar çok yükseldi 😥

Yani benim için RTX olsun yeter.

Piyasa çok kötü, ya böyle donanım arşivi F/P sistemleri veya özel 1-2 saatlik indirimlerde alınabilecek şeyler var. Laptop düşünür müsünüz hocam?
RTX'i yok ama performans ve fiyat olarak süper makine. İlk kez şöyle bi masaüstüm olsaydı dedirtti 😄 😄

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı