90000 TL sıfır araç tavsiyesi

Açıkçası bu paraya Renault almak için de hayranı olmak geremez mi ? Honda belki tamam ama Renault'a bu kadar para vermek için bence çılgın olmak gerekir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Astra K kasa alınabilir. Sedan 1.4 Benzinli modeller belirttiğiniz fiyata bulunabiliyor. Bütçeniz %10 kadar artabilirse HB'leri de gayet geniş. 1.6 Dizel HB modellerini öneririm.

Astra K sedan yok ki.

Parçası ucuz, çok sorun çıkartmıyor. Piyasası hızlı.

90.000 indirimli hali mi? Net fiyat olarak mı öneri istiyorsunuz yoksa ÖTV dahil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası şu anda 1. sırada Superb en ucuz paketi. 2. sırada Civic Sedan / Opel Astra / Jetta üçlüsünde kaldım. Gönlüm Superb aslında ama 95000 gibi bir fiyat olması biraz sorun.

Hayır maximum bu indirimli yaklaşık 55-57 bin lira arası oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası bu paraya renault almak için de hayranı olmak geremez mi ? Honda belki tamam ama renaulta bu kadar para vermek için bence çılgın olmak gerekir.
Renault Türkiye pazarın da oldukça rağbet gören bir firma nedeni ise araç yakıt harcamıyor adeta. Büyük şehir de yaşıyorsun bence Renault Megane ve Talisman oldukça iyi araçlar. Biraz daha bütçeni arttırabilirsen ben Talisman 1.5 dCi 102.850 TL sana tavsiye ederim belki komik de gelebilir sana ama Egea da güzel arabadır.
 
Açıkçası bu paraya renault almak için de hayranı olmak geremez mi ? Honda belki tamam ama renaulta bu kadar para vermek için bence çılgın olmak gerekir.
Komiksiniz gerçekten. Renault'a para vermiyorsanız Volkswagen'e de vermemeniz gerekiyor. Premium araç almanız gerekiyor. Mercedes-Benz, BMW, Audi var ya hani... Kaç defa yeni Renault modellerinde bulundunuz merak ediyorum. Ha o küçümsediğiniz Renault dünyanın en iyi motor üreticilerinden. Size tavsiye ettiğim 1.5 dCi 130 HP idi. Ayrıca o Premium marka olan Mercedes-Benz'e de motor veriyor. İyisi mi siz ya bir Renault bayisinde araçları inceleyin ve ne kadar yanıldığınızı görün. Ya da ''Premium Volkswagen'' satın alın.
 
Ancak siz sadece markanın iyi yönlerini yazmışsınız. Reanult'ların kazalarda ne hale geldiğini benim anlatmama gerek yok. Zaten ya Renault aracınız var ya da alacaksınız ki bu kadar fanboyu olmuşsunuz.
 
Arkadaşlar abimiz bütçesini belirtmiş ve sizden öneri istemiş; Renault ve Volkswagen tartışması şuanlık saçma. Öneriyi verip aradan çekilelim isterseniz? Öyle daha iyi bence. Her neyse. :D

Hocam 2007 Honda Civic FD6 kullanmaktayız şuan da. Arabanın kasasında motorunda inanın bana, japon arabalarında, siz kaza yapmadıkça bakım istemeyen araçlar. Japonların malı ortada yani. O fiyatlara Honda Civic alırsanız pişman olmazsınız kaldı ki Honda kendisini otomatik şanzımanda kanıtladı. SuperB'nin boş paketi de gayet iyidir. Boş olsa bile araç D segment. Gayet iyi bir araç. O fiyatları hak ediyor.

Ayrıca Renault'ün Talisman'ı ne kadar iyi olsa da Megane'a binmiş biri olarak araç çok kaba. Yani hiç rahat değil. Toyota Corolla'da öyle mesela. Ben Honda, Ford, Hyundai'dan inip Megane'a binince resmen afedersiniz; " Attan inip eşeğe binmiş" gibi hissediyorum. Motorlarının sağlamlığı tartışılmaz. Doğrudur. Ancak aracın ne derece şase sağlamlığı ve konforu olduğu kesinlikle tartışılır bence.

Biz sadece öneri verebiliriz. Gidip şunu alın diyemeyiz. Yüklü bir miktar paranız var. Umarım ki gönlünüzde olanı ve iyi olanı tercih etmiş olursunuz. Şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız günler.
 
Ancak siz sadece markanın iyi yönlerini yazmışsınız. Reanult'ların kazalarda ne hale geldiğini benim anlatmama gerek yok. Zaten ya Renault aracınız var ya da alacaksınız ki bu kadar fanboyu olmuşsunuz.
Kaç defa söylemeliyim bilmiyorum. Aracı alacak olan sizsiniz... İlk olarak 90'ın üstünde hangi araçla çarpışma yaşarsanız hepsinde aynı sonucu alırsınız. İkinci olarak önemli olan aracın dağılmaması değil, içindekinin/içindekilerin dağılmaması önemli. Fanboyluk da yapıştırdınız ya tebrik ediyorum. Hep açıklamaya çalıştığım haksız eleştiri meselesi. "Renault'a o kadar para verilmez" diyerek olmayan tartışmayı başlattınız. "Kullandık, beğenmedik" demeniz yeterlidir yahu. Ayriyeten Volkswagen ile karşılaştırma sadece bir örnek. Tartışma o marka bu marka tartışması değil ayrıca. Fanboy olsaydım da Volkswagen grubundan Octavia'yı önermezdim. Aynı şekilde Honda Civic'i de önermezdim. Tüm yazdıklarım tavsiye niteliğindeydi... Başka bir şey demiyorum.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı