90000 TL sıfır araç tavsiyesi

Kaç defa söylemeliyim bilmiyorum. Aracı alacak olan sizsiniz... İlk olarak 90'ın üstünde hangi araçla çarpışma yaşarsanız hepsinde aynı sonucu alırsınız. İkinci olarak önemli olan aracın dağılmaması değil, içindekinin/içindekilerin dağılmaması önemli. Fanboyluk da yapıştırdınız ya tebrik ediyorum. Hep açıklamaya çalıştığım haksız eleştiri meselesi. "Renault'a o kadar para verilmez" diyerek olmayan tartışmayı başlattınız. "Kullandık, beğenmedik" demeniz yeterlidir yahu. Ayriyeten Volkswagen ile karşılaştırma sadece bir örnek. Tartışma o marka bu marka tartışması değil ayrıca. Fanboy olsaydım da Volkswagen grubundan Octavia'yı önermezdim. Aynı şekilde Honda Civic'i de önermezdim. Tüm yazdıklarım tavsiye niteliğindeydi... Başka bir şey demiyorum.
Bu konu hakkında tek bilgi sahibi kişiye bir alkış tutmak istiyorum. Diğerlerinin az bilgisiyle size kafa tutmaktan başka bir iş içine girdiklerini göremedim maalesef. Kaza testleri 64 km/h'de yapılır, bu da araba seyir halinde fren yaptığında düşebildiği ortalama hızdır. Ki yapılan testte yolcuların ve yayaların aldığı hasara bakılır. Motor içine girdiği için bir arabaya sağlam değil diyemezsiniz. En verimli dizel motorlar Renault'tan çıkıyor günümüzde ve Mercedes'te boşuna A ve CLA'da kullanmıyor o motoru. Sonuca gelecek olursak ülkemizdeki vergilerden dolayı sizin bütçenize göre en makul markalar Honda Skoda ve Renault oluyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı