9060XT bilgisayarda herhangi bir işlem yapılamıyor

• Konuyu başlatan CrxnN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 156

CrxnN

Centipat
Daha fazla  
RAM
Xpg lancer 32gb ddr5 6000mhz cl30
SSD veya HDD modeli
Corsair mp600 pro nh 1tb m2 ssd
Ekran kartı
Sapphire Radeon 9060xt Pure 16gb
Anakart
Msi b650 gaming plus wifi
İşlemci
Ryzen 5 7600
Merhaba, bilgisayarda herhangi bir işlem yapamıyorum ve bu sorunun nedenini anlayabilmiş değilim. Bilgisayarı en son dün akşam kulandım ve herhangi bir sorun yoktu fakat bugün bilgisayarı açtığımda herhangi bir işlem yapamadığımı fark ettim. Windows açılıyor, masaüstü geliyor ama herhangi bir uygulama açılmıyor, ekranda imleci hareket ettirip uygulamalara tıklayabiliyorum ama herhangi bir şekilde çalıştıramıyorum hiçbirini, bilgisayarı kapatamıyorum bile. CTRL+alt+del ve CTRL+Shift+ESC kombinasyonları da aynı şekilde herhangi bir tepki vermiyor.

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Hocam eğer şuan bilgisayarı kullanabiliyorsanız başlata Olay Görüntüleyicisi yazın ve açın ardından sol pencereden Windows Günlükleri yazacan kısmın içinden Uygulama ve Sistem klasörlerinden bilgisayarı açtığınız zamandaki verilen uyarıları yazarsanız iyi olur.
Hocam DistributedCOM hatası var sanırım Sistem klasöründe gözüken ama Uygulama klasöründe bir hata gözükmüyor.

uygulamaya özgü izin ayarları
{6B3B8D23-FA8D-40B9-8DBD-B950333E2C52}
CLSID'sine ve
{4839DDB7-58C2-48F5-8283-E1D1807D0D7D}
APPID'sine sahip COM Sunucu uygulaması için, Yok SID (Yok) uygulama kapsayıcısında çalışan LocalHost (LRPC Kullanan) adresindeki SID değeri (S-1-5-19) olan NT AUTHORITY\Local Service kullanıcısına Yerel Etkinleştirme izni vermiyor. Bu güvenlik izni, Bileşen Hizmetleri yönetim aracı kullanılarak değiştirilebilir.

Hocam DistributedCOM hatası var sanırım Sistem klasöründe gözüken ama Uygulama klasöründe bir hata gözükmüyor.

uygulamaya özgü izin ayarları
{6B3B8D23-FA8D-40B9-8DBD-B950333E2C52}
CLSID'sine ve
{4839DDB7-58C2-48F5-8283-E1D1807D0D7D}
APPID'sine sahip COM Sunucu uygulaması için, Yok SID (Yok) uygulama kapsayıcısında çalışan LocalHost (LRPC Kullanan) adresindeki SID değeri (S-1-5-19) olan NT AUTHORITY\Local Service kullanıcısına Yerel Etkinleştirme izni vermiyor. Bu güvenlik izni, Bileşen Hizmetleri yönetim aracı kullanılarak değiştirilebilir.

Hocam bilgisayarı açar açmaz görev yöneticisine girdiniz ve ardından kullanıma açıktınız bilgisayarı ardından Olay Görüntüleyicisini açıp buraya gelip bunu buldunuz değil mi? Çünkü bu durumda burada bilgisayarınızı açarken kullanılması yani onunda açılması gereken bir uygulamanın açılmadığını söylüyor.

Başlangıç uygulamaları arasındaki yanlış senkronizasyonu resetleyerek halletmeyi tavsiye ediyorum hocam. Başlangıça gelip Komut İstemi yazın ve ardından yönetici olarak çalıştırın daha sonra oraya regsvr32 /i shell32.dll kodunu yapıştırın bu işlem başlangıçınızı resetleyecektir. Daha sonra bilgisayarını resetleyin umarım bu sayede sorunu çözmüş olursunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı