Ben AMD'ye kusursuz demedim AMD'nin de bir sürü sorunu var buna bir şey demiyorum? Aradaki 10k fiyat farkıan değer diyorsunuz fakat bir bakıyorsun kondansatörü patlıyor?
AMD kusursuz mu tabii ki de hayır aradaki 10k fiyat farkına NVIDIA almaya değer mi tabii ki de hayır.
Arada fiyat farkı fazla olmasa zaten benim de önerin NVIDIA olur.
Dostum sorularına cevap verdim ben? Geri dönüş yapmadın?Beyler burda 3.dünya savaşı başlatmanın anlamı yok. Sadece basit birkaç soru sordum kaldı ki birbirinizle atışmaktan sadece ilk soruma cevap verdiniz.
ki bu yaşanan olay pnynin hatası olarak görülüyor olayları incelediğimdeİkinci el kapalı kutu 35-36 bandına bulunuyor 5070 Ti. Geçen indirimde bir sürü insan 38bine aldı. Boş boş yazdıklarına cevap vermeme gerek yok boş yapıyorsun zaten bir tane kartta kim bilir kimin başına ne yapmışta gelmiş bilmediğimiz bir olayı atıp milyon tane satacak karta yaptığı muhabbete bak. Diğer 5070'ler patlamazsa seni yalancı ilan edebilir miyiz?
Kusura bakma kaostan dikkat edemedim yanıtına.Dostum sorularına cevap verdim ben? Geri dönüş yapmadın?
Dostum sorularına cevap verdim ben? Geri dönüş yapmadın?
Teşekkürler model seçerken ekstra nelere dikkat etmem gerekir ?Kart modeline göre değişir. Ama çoğu kart sığacaktır. PSU konusunu bilmiyorum fakat oda sıkıntı çıkartmaz. @yusuf7878 hocam psu konusunda yardımcı olur.
ki ben olaya tamamen objektif bakıyorum ekran kartları bize bedavaya gelmiyor mantıklı olan seçeneğe bakıyorum ölümüne savunmana gerek yok oyun+özellik için nvidia sadece oyun için amd recep baltaşın attığı 2 aylık amd deneyimim adlı videoyu izleNereye parçalıyor dostum dip dibeler zaten daha çok güç harcaması yetmiyormuş gibi saf güç kartı olduğu için senin oynadığın CoD gibi oyunlarda daha yüksek FPS alması normal değil mi?
En ucuzlardan birini tercih edebilirsinizTeşekkürler model seçerken ekstra nelere dikkat etmem gerekir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.