91-93 arası OBP ile ilk 100 hayal mi?

z3hr4

Centipat
Daha fazla  
91-93 arası OBP ile sayısal da ilk 100 hayal mi? 11'e yeni geçtim ve OBP'm bu nedenle tam olarak belli değil fakat bu aralıkta olacağı kesin görünüyor. Şu an TYT'mde çok eksik var, denemelerimde de bu görünüyor. O yüzden pek umudum yok fakat kurduk bir hayal.

Son düzenleme:
@Rüzgarck Teşekkürler tekrardan.

İlk 100'lerde 99 98 OBP'li öğrenciler olabiliyor, ilk 100 biraz zor gibi.

Siz yine çalışmaya devam edin, o OBP ile ilk 10k rahat gelir.
Teşekkürler.

Bir tanıdık sayısalda 89 obp 17. yi 89'a atmıştı sen hesapla. Ayrıca lisede diploma puanın çok yüksek değilse ilk100'e oynayacak özveride olmaman lazım çelişiyorsun. İlk100 istiyorsan neden 9-10 sağlam tutmadın?

Denemeleri takma 11 başında tytde matematiğim sağlam olmasına rağmen diğer derslerden dolayı bende 50-60 yapıyordum.
Lisenin başında aklım pek de başımda değildi. Hedefim de yoktu. Hâlâ da bir hedefim tam olarak yok aslında. Sordum öyle.

Son düzenleme:
Hedefiniz yoksa, çalışmanın da bir anlamı yok, kendinize hedef belirleyin ve o hedef için çalıştığınızı düşünün. Öbür türlü çalış çalış nereye kadar.
Evet ama en çok neye ilgim var, nerede daha başarılı olurum, bunların cevaplarını bilmiyorum bu yüzden de çok kararsızım. Yaptığım işi en iyi şekilde yapmak istediğim için bana en uygun olanı seçmek istiyorum ama onun ne olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden şu anda sadece sıralama hedefi koyabilirim.

ilk 100 biraz zor ama ilk 1000 kesin gelir.
İnşAllah, teşekkürler cevap için.

Ozellikle sayisalda ilk 100 ya da ilk 1000 ogrencileri gercekten cok baska seviyede oluyorlar. Hevesinizi kirmak istemem tabi ama ilk 100 icin engel bence obp'niz degil.
Bu ogrenciler geldikleri liselerden falan belli ediyor ve neredeyse tum ogrencilikleri boyunca surekli calismis oluyorlar yani 2 senede bu seviyeye gelinemez.

Ozellikle sayisalda ilk 100 ya da ilk 1000 ogrencileri gercekten cok baska seviyede oluyorlar. Hevesinizi kirmak istemem tabi ama ilk 100 icin engel bence obp'niz degil.
Bu ogrenciler geldikleri liselerden falan belli ediyor ve neredeyse tum ogrencilikleri boyunca surekli calismis oluyorlar yani 2 senede bu seviyeye gelinemez.
Haklısın, teşekkürler cevap için.

Evet ama en çok neye ilgim var, nerede daha başarılı olurum, bunların cevaplarını bilmiyorum bu yüzden de çok kararsızım. Yaptığım işi en iyi şekilde yapmak istediğim için bana en uygun olanı seçmek istiyorum ama onun ne olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden şu anda sadece sıralama hedefi koyabilirim.

Kendinizi tanımaya zaman ayırın o zaman, yoksa hedefsiz büyük hata olur sizin için. 11'e yeni geçmişsiniz zaten 2 sene var, bu yaz bitmeden hedef belirleyin.

Ozellikle sayisalda ilk 100 ya da ilk 1000 ogrencileri gercekten cok baska seviyede oluyorlar. Hevesinizi kirmak istemem tabii ama ilk 100 icin engel bence OBP'niz degil.

Neredeyse fullemesi gerekiyor ilk 100 için, fullese bile OBP, doğum tarihi vs. etkenlerden geriye atıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı