91-93 arası OBP ile ilk 100 hayal mi?

z3hr4

Centipat
Daha fazla  
91-93 arası OBP ile sayısal da ilk 100 hayal mi? 11'e yeni geçtim ve OBP'm bu nedenle tam olarak belli değil fakat bu aralıkta olacağı kesin görünüyor. Şu an TYT'mde çok eksik var, denemelerimde de bu görünüyor. O yüzden pek umudum yok fakat kurduk bir hayal.

Son düzenleme:
Hedefin yoksa neden ilk100 istiyorsun belki 22bindeki bölümü seveceksin örnek veriyorum.
Ya aslında varda sürekli değişiyor kararsızlığımdan dolayı. Garip bir şekilde her şeye ilgi duyuyorum ama ilgi duymak yetmiyor. Neye yeteneğim var bilmiyorum, yeteneğim var mı onu da bilmiyorum.

Ya aslında var da sürekli değişiyor kararsızlığımdan dolayı. Garip bir şekilde her şeye ilgi duyuyorum ama ilgi duymak yetmiyor. Neye yeteneğim var bilmiyorum, yeteneğim var mı onu da bilmiyorum.

Siz dediğimi yapın, bu yaz bitmeden dersten ziyade kendinize biraz daha zaman ayırın. Kendinizi tanımadan, hedef koymadan yol alınmaz.

Siz dediğimi yapın, bu yaz bitmeden dersten ziyade kendinize biraz daha zaman ayırın. Kendinizi tanımadan, hedef koymadan yol alınmaz.
Buraya yazınca daha da strese girdim yav, bir anda tak tak tak bildirim geliyor kafam karıştı. Mühendislik var bu sıralar kafamda ama bakalım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…