940MX Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Oyun iyice optimize olduğunda belki açabilir. Eğer çok oynamak istiyorsanız Geforce Now'dan oynayabilirsiniz, öyle oynayan çok kişi gördüm veya alternatif oyunları oynayabilirsiniz Deus Ex:Human Revolution ve Mankind Divided'ı deneyebilirsiniz.

Sizinkinin bir tık altı olan AMD Radeon 530 ile en düşük çözünürlükte ve 3. parti bir yazılımla hazırlanmış config dosyası kullanarak 15-20 FPS arası oynayabildim. Oyunu çok merak ediyorsanız oynanır ama 1 saat falan oyuna bakınca başım ağrımaya başlıyordu 😀

Oyunda CyberAssasin olarak oynamak istiyordum ama bu FPS değeri ile çok zor olduğu için 5 6 saat oynayıp sildim.

FB_IMG_1609796385882.jpg
Şaka bir yana, RagnoTech kullanırsan çok yardımcı olur. Ben çöp sistemde FC4 oynamıştım bu yöntemle.

Oyun iyice optimize olduğunda belki açabilir. Eğer çok oynamak istiyorsanız GeForce Now'dan oynayabilirsiniz, öyle oynayan çok kişi gördüm veya alternatif oyunları oynayabilirsiniz deus ex: Human revolution ve mankind Divided'ı deneyebilirsiniz.

Tavsiyen için teşekkürler deus-ex'leri çoktan sildim süpürdüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı