9600K vs 9600KF

Sizce hangisi ?

• 9600K

Oy: 7 41,2%
  • 9600KF

Oy: 10 58,8%

• Oy verenlerin toplamı
    17
Makaleler
2
Normalde 1660 Ti ekran kartı kullandığım için dahili grafik birimi lazım değil ama iki işlemcinin fiyatı yaklaşık aynı olunca kafam karıştı. Bedavaya dahili grafik birimi olsa iyi olur gibi geliyor ama geekbench 5 gibi çoğu kıyaslamada 9600KF daha yüksek puan alıyor. Acaba o dahili grafik birimi faydadan çok zarar mı sağlıyor?

Fikirlerinizi bekliyorum.

Normalde 1660 Ti ekran kartı kullandığım için dahili grafik birimi lazım değil ama iki işlemcinin fiyatı yaklaşık aynı olunca kafam karıştı. Bedavaya dahili grafik birimi olsa iyi olur gibi geliyor ama geekbench 5 gibi çoğu kıyaslamada 9600KF daha yüksek puan alıyor. Acaba o dahili grafik birimi faydadan çok zarar mı sağlıyor?

Fikirlerinizi bekliyorum.

Fiyatlar aynıysa 9600K alabilirsiniz aralarında fark yok.

İkisi arasında performans açısından bir fark yok. Sadece KF işlemcilerde gömülü grafik yongası yok.

Harici ekran kartın arıza yaparsa KF işlemci sorun yaşatabilir. Arada çok büyük bir fiyat farkı yoksa 9600K al.

KF daha yüksek puan alıyor dediğin de ufak tefek farklar. Bu kadar küçük farklar için dahili grafik yongasından feragat etmeye değmez bence.

9600K de 9600KF de aynı performansı veriyor ama 9600K'de dahili GPU var. Olur da ekran kartınız bozulursa dahili GPU'dan sisteminizi kullanabilirsiniz. 9600KF alacaksanız harici bir GPU'nuzun olması gerekecek.

Aralarında fiyat farkı yoksa veya ödeyebileceğiniz bir fark varsa 9600K öneririm.

Fiyat farkı var baya.

Fiyat farkı var baya.
1 haftadır piyasayı takip ediyorum ve 9600K model de 9600KF model de hep 1600-1700TL arasına satılıyor. Ben alırken de öyle olur herhalde. O yüzden fiyatları aynı kabul edebilirsiniz.

Fiyat farkı var baya.
Türkiye'deki tek e-alışveriş sitesi Vatan değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı